2/14 anonim válasza:
Sehogy,nincs vírusírtóm havonta újratelepítem és külső vinyót használok.
3/14 anonim válasza:
Nekem Panda Cloud van a gépemen, de nem is ezen van a hangsúly, hanem az emberi tényezőn. Nem kattintgatunk ismeretlen linkekre, nem töltünk le semmit gyanús weboldalakról stb. Amikor bizonytalan vagyok valamibe, akkor a Shadow Defender-t elindítom és úgy nézek meg, próbálok ki valamit, mert az egy virtuális környezetet hoz létre és újraindításkor az eredeti állapot áll vissza, így nem tehet kárt semmi az op. rendszerbe.
Amúgy meg vagyok annyira paranoiás, hogy Linuxot használok többnyire.
5/14 Tengor válasza:
Sehogy. Csak offline játékokhoz használom a Win 7-et, a net is tiltott rajta. Minden másra Linux mint 17-et használok.
6/14 anonim válasza:
ESET havikódos van fent, meg ha úgy érzem Malwarebytest lefuttatok. Meg félévenként újratelepítés.
7/14 anonim válasza:
Eset Smart Security7, vásárolt licenszkóddal (diákok, nyugdijasok stb. féláron kapják), sőt lopásvédelemmel. Laptopnál ez is jó, ha van. Eset Social Media a Facebookon is védi.
8/14 anonim válasza:
Ha nincs frissités vagy más miatt nem kell, nem lépek be rendszergazdaként, korlátozott saját fiókról és másik meghajtóról megyek fel a netre. Saját fiók + D vagy R meghajtó: ez is egyfajta védelem.
9/14 anonim válasza:
Előző vagyok: és SENKI sem tud belépni a gépemre, mert jelszavazva van minden fiók. Telepíteni pedig csak rendszergazdaként lehet. Hugi nem tud "szórakozni".
10/14 anonim válasza:
#9 BIOS is le van jelszózva? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!