Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan óvjam meg a gépem a...

Hogyan óvjam meg a gépem a vírusoktól? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Vírusos a gépem, ez tény. Vannak rajta családi képek, amiket el akarok menteni. Ha elmentettem egy külső hardra és újra telepítettem a gépet, és utána visszahelyezem a képeket, akkor újra vírusos lehet a gép, ha a képek is meg voltak fertőzve. Hogy kerülhetném el ezt?
2012. nov. 23. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
ha újrarakod nem tűnik el a vírus
2012. nov. 23. 20:50
 2/5 Egerecske ***** válasza:

ennek az ingyenes verzióját letöltöd: [link]

Nehogy a 30 napos próbaidőst válaszd mert össze akad a jelenlegi vírusirtóddal már ha egyáltalán van neked.

Ez csak keresésre jó.

Tehát letölt-frissít legújabb adtbázis-mély keresés-irtás

Természetesen vannak még jó virusülők amivel lehet próbálkozni. Ha teheted csökkentett módba végezd a keresést.

2012. nov. 23. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg a kaspersky-t
2012. nov. 23. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha újrarakod akkor nem lesz vírusos. A képek egyébként sem fertőződnek meg. A vírusírtó jó megoldás...
2012. nov. 24. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:

az íjra rakás megszabadít a vírusoktól,de én már találkoztam olyannal,akinek még az újra rakás se segített,de az ritkán fordul elő,a vírusok terjedhetnek pendriven át is,az miatt nem ártana átkutatni a a pendrivet is a vírusirtóddal.És egy kicsit paranoiásnak hangzik de legyen a minden adatod 2 pendrivén úgy biztosságosabb,bár ez egy javaslat. Használj napra kész vírusirtót, ezeket ajánlom panda cloud,avg.avast.avira,mse,comodo(a comodo persze internet securitiyba). és egy tűzfalat comodo megfelel,(használhatod a comodot külön tűzfalnak is)

meg nem árt egy kémprogram eltávlító:pl [link] használhatsz mellé még egy másikat,az legyen a te döntésed

meg leginkább a vírusok az interneten át terjednek ajánlok egy web,hely minősítőt amik az emberek szavazzák meg az oldat az miatt ne biz meg abba 100%ba link [link]

(meg a malwarebiteses tudnál teljes ellenőrzést csinálni csökkentet módba...De ez nem annyira muszáj...

2012. nov. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!