Valahogy meg lehet "tisztítani" egy mappát vírusoktól?
1. a biztonság kedvéért telepítheted újra a gépet ha gondolod hogy a pendrive visszafertőzte.
2.telepíts fel vírusirtót (ajánlom a Vipre-t) valamint... pl Advanced System Care-ben van kártevőirtó, ajánlom vírusirtó mellé!
3. ezután csatlakoztasd a pendrive-t, majd vizsgáltazsd át.
+1. Előfordulhat, hogy a pendrive-k indítókódját sok vírusirtó fenyegetésként észleli, ezért riaszt. ELŐSZÖR PRÓBÁLJ MINDENT ÚGY HAGYNI AHOGY VAN, ha vírus van egyáltalán, ha meg tényleg van úgyis rájössz... a pendrive-t azért ne töröld le! :D
Először is amit felismert, azt töröld ki, ha nem kell, másodsorban azokat a mappákat, ami nem az Op. rendszer része, azt másik partíción tartsd. Harmadsorban nem kell mindenfélét letölteni, főleg képeket, mert leginkább azok tartalmaznak vírusokat.
Vannak szabályok, amit jó betartani internetezés közben.
nem letöltéssel került a gépre vírus,hanem egy pendrive-ról amin egy film volt,azzal,mert a vírusirtó (az akkori) nem észlelte.viszont ami most van az észlelte a másik pendrive-on a vírust és nem engedi megnyitni sem.Nekem csak az lenne a lényeg hogy egy bizonyos mappát tudjak újra használni.Egyébként ha újra lett telepítve,a gép de előtte töröltem ki,és esetleg más nem lett a helyére rakva hogy tudnám visszakeresni?Magyarul ha kitöröltem,mert előtte rajta volt a gépen hogy lehet visszakeresni?Mert úgy talán megtalálhatnám.
köszi a válaszokat és bocs ha hülyeséget írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!