Kellett kapnod hozzá egy törlőkendőt. Ha az nincs meg, akkor a szemüveged törlőkendőjével is lehet. Én a gyári törlőjével csinálom. vízzel megpergetem az egyik oldalát, a másik száraz marad, és így törlöm le.
2011. aug. 2. 22:09
2/12 anonim válasza:
Víz, (vagy mosogatószer is), papír-zsebkendő.
Mert a maszat por és/vagy zsír. Meg azért mert beválik.
2011. aug. 2. 22:10
3/12 anonim válasza:
Víz és többi vegyszer felejtős...Nehogy vízzel tisztitsd,mert tönkrevágja az egészet!
Lehet kapni tascoban vagy auchanban inkább hama TFT/LCD tisztító spray-t ami kék színű zselé.A kupakjában van kendő is 2000ft körül van az ára de sokáig elég.Az előttem szólókra meg ne hallgass,mert vízzel és más vegyszerrel TILOS tisztítani.
3-éve tolom rá az alkoholos clean ablaktisztítót, az égvilágon semmi baja nem volt még.
Amúgy zsepi szar, mert szétmállik kis darabokra, de ha nincs más jó, vmi finom törlőkendő amit benedvesítek, azzal áttörlöm, majd egy másikkal szárazra.
2011. aug. 2. 22:47
6/12 anonim válasza:
Azért ajánlottam neki ezt,mert ez tuti jó...Ha rizikózni akar felőlem hipóval is tisztíthatja,de szerintem ennyit megér,hogy ne vágja tönkre a monitorát...
2011. aug. 2. 22:49
7/12 anonim válasza:
régen ablaktisztítóval pucoltam az teljesen bevált nem maszatolt össze mindent nem tett kárt semmiben. Most egy speciális törlőkendővel és tisztítószerrel csinálom amit bátyám hozott haza egy LCD TV gyárból
2011. aug. 2. 22:58
8/12 anonim válasza:
Ki találta ki, hogy a víz árt az üvegnek? :))
Puha valami, hogy önmaga ne karcoljon, és kell oldószer, ami a szennyezéstől függ.
2011. aug. 2. 23:10
9/12 anonim válasza:
A 3. válaszolónak mondanám, ha kikapcsolt állapotban törlöd le vizes puha törlőkendővel, az ég világon semmi baja nem lesz a monitorodnak. Én már hónapok/évek óta törlöm a 23" LCD monitoromat, semmi baja sincs.
2011. aug. 2. 23:57
10/12 anonim válasza:
Gondolom,hogy nézhetnek ki az ilyen "vízzel törlöm évek óta"egyének monitorai...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!