Vírusírtó program? Hogy óvjam meg a gépem, a veszélyektől?
Csak az AVG ilyen "törölhetetlen" kaki, haveromnak csökkentett mód kellett az uninstalláláshoz. És miért kellett letörölnie? Mert még a legapróbb programot is vírusnak érzékeli. Csak fel akarta tenni a BF3 törtverzióját, 0.0%-nál megállt a telepítés, ugyanis a kedves AVG egyből dobta az ablakot, hogy ez biza ilyen meg olyan vírus, mellesleg egy másik haveromnál is ez volt másik játékkal. Tehát ha törtjátékokat akarsz használni, akkor az AVG-t nagyon hanyagold, de szerintem ne csak akkor!
A Microsoft Security Essentials szerintem pont jó, nem dörgöli az orrod alá, hogy ha fizetnél mennyivel jobb lenne, mert nincs is fizetős változata. Mióta Windows 7-m van, ezt használom, és semmi problémám nincs a géppel (aztán lehet, hogy csak szerencsés vagyok). Nem szarozik, hogy ezt meg azt nem tehetem fel, ha mégis vírusosnak érzékelné a fájlt, egy kattintás, és be is állítottam, hogy hagyja futni (mint általában egy normális vírusírtónál). AVG-n haveromnál csak az a 3 lehetőség volt, hogy:
1. ne hagyja futni
2. helyezze karanténba
3. törölje ki
Szóval szerintem MSE... és ezt annak ellenére mondom, hogy igazából utálom a Microsoftot...
Nehogy valami hamisat töltsél el a Facebookról vagy a netről! Megbízható oldalak:
www.origo szoftverbázis.hu
www.letöltés prim.hu
www.chip.hu
Ingyenes vírusirtók:
avast free
avira free
AVG free
Panda Cloud
Microsoft Security Essentials
mind ingyenes, és az avira kivételével magyarul is tudnak.
Mellé ingyenes tűzfal:
Comodo
Online Armor
PC Tools
PrivateFirewall
Komplett ingyenes Internet Security-k:
Comodo Internet Security
Outpost Security Suite Free
én vipre Vírusirtót tennék fel és így tudód így használni http://www.youtube.com/watch?v=gIDy7thrSpU
Én csak a jól bevált Avastot ajánlom!
- könnyű kezelni
- megbízható
- nem foglal sok helyet
- nem érzékel mindent vírusnak (crack,hack)
- elég jó ahhoz képest hogy ingyenes
- jah és persze a magyarok fejlesztették ;)
Ha ennyi nem elég akkor figyelmedbe ajánlom a Bitdefender antivirus plus-ot!! 2012 legjobb vírusirtója: [link]
Megéri az árát! nekem is ilyen van. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!