Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírus ez?

Milyen vírus ez?

Figyelt kérdés

Pár napja letöltöttem a Watch Dogs nevű játékot, és először ment is elég szépen, olyan két órát játszottam vele.De most mikor elindítom egyből bejön a kék képernyő...

De egyébként mintha be is lenne lassulva a gép azóta.

Eza fájl megy amit nem tudok hogy mi az: aticlxx.exe

Mi lehet ez?

2014. jún. 15. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom Bitcoin miner. Indítsd el a gépet csökkentett módban, töltsd le a Malwarebyte's anti Malware-t és futtass le vele egy keresést.
2014. jún. 15. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben mindjárt megpróbálom.
2014. jún. 15. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, csökkentett módban nincs net, úgyhogy a telepítőt rendes módban töltsd le.
2014. jún. 15. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát megcsináltam, talált elég sok problémát, de ezt nem...

Továbbra is megy ez a program, és még csak le sem lehet állítani.

Nem tudom hogy lehetne ezt törölni vagy mit lehetne vele tenni.

Egyszer van az hogy nem tudok várni, letöltök egy játékot és kész...

2014. jún. 15. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

"The atieclxx.exe is a program of ATi Graphic card drivers. The function of atieclxx.exe is to give ATi Graphic card better performance so it just plays a subsidiary role."

Ezek szerint az aticlxx.exe nem vírus.

[link]

Ez csak aktív vírusokat jelez, online, de az egyik piacvezető cég fejleszti. Ha a gépeden fut vírus ez ki nem írtja, de jelezni azt fogja.

2014. jún. 15. 23:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Végigfuttattam a programot és szerencsére nem talált semmit.Mindenesetre elég furcsa hogy először megy a játék utána meg nem...Na mindegy akkor inkább mégis csak megvárom a jövőhónapot és megveszem eredetiben.

A válaszokat nagyon szépen köszönöm!

2014. jún. 16. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!