Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SAAve oon nevű retkes vírus...

SAAve oon nevű retkes vírus törlése, hogyan csináljam? (Több lent)

Figyelt kérdés
A szarért is, beférkőzött ez a sAAve oon kicsit sem irritáló nevű extension, de jól kitalálták mert gugli semmit nem talál( How to remove save games, saved files minden szart ad....) hirdetőoldalakra dobál folyton át, nem bírok végignézni 1 két perces videót, miközben ezt írtam is 2x átdobott máshova. Már töröltem a böngészőből, avasttal kinyaltam a gépet, töröltem a böngészőből, minden ismeretlen programot töröltem, de mindig visszakerül a fostos fejével. Mit csináljak?
2014. jún. 11. 17:41
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja, engedélyei:

-Hozzáférés az ön adataihoz az összes webhelyen

-Hozzáférés a lapokhoz és böngészési tevékenységekhez

-Alkalmazások, bővítmények és témák kezelése

2014. jún. 11. 17:43
 2/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha kiveszed a dupla a-t és a dupla o-t a névből, úgy nem jó ? : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2014. jún. 11. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nálam is előjött, AdwCleaner programmal szedtem le.
2014. jún. 12. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek, mire válaszoltatok újraraktam a gépet.Bár így utólag rájöttem, hogy ilyen szempontból értelmetlen volt, a téma még nyitva, második kommentelő(Cleaner)nek köszönöm, nem próbáltam ki, de biztos jó az is.Akine kilyen problémája van, annak hasznos lesz ez a téma. Én az egész C:-t lekaszáltam tövig és G:-be telepítettem a winfost.Higgyétek el, ugyanolyan jól működik, mint C, E, F, vagy bármely más meghajtóban.
2014. jún. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!