Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Csak 800x600-as felbontást és...

Zsinga kérdése:

Csak 800x600-as felbontást és 4 bites színminőséget engedélyez? Miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egyik napról a másik amikor bekapcsoltam a gépem feltünt azonnal, hogy olyan a minősége a képnek mintha 1800-as években lennék, aztán láttam, hogy a Színminőség 4 biten van ami a legalacsonyabb és nem lehet átállítani nagyobbra (eddig 32 biten volt) aztán a felbontással ugyanez 800x600 nem engedi a csíkot elhúzni. Vírus lehet a dologban? Csak végső esetben telepíteném ujra a gépet, mert már 1000x eljátszottam... Továbbá nvidia vezérlőpultot meg se engedi nyitni, megpróbálom ujratelepiteni az nvidiat de nem hiszem, hogy engedni fogja. Köszi a válaszokat.

2014. jún. 12. 14:49
 1/7 Tengor ***** válasza:
Live rendszerben bírja a jobb minőséget?
2014. jún. 12. 14:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy alapból igy indul el, semmi kérdés nélkül, olyan mintha csökkentett mód lenne, pedig nem abban van.
2014. jún. 12. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:

A vga drivert nem éri el a rendszer. Valószínűleg hibás a sys fájl, lehet vírustól, vagy lemezhibától is.

Lemezellenőrzés és/vagy víruskeresés után telepítsd újra a drivert, de úgy, hogy a fent lévőt teljesen letörlöd előtte.

Ha ezek nem segítenek, akkor hardverhiba lehet - kártyát ki, leporolni azt meg az alaplapi foglalatot is, amiben volt, aztán vissza. Ha ez sem segít, akkor tönkrement valami a videokártyán (GPU vagy VRAM de végülis mindegy)

2014. jún. 12. 14:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az NVIDIA driverek letörlése, és a gép ujrainditása után már engedélyezte a 32 bitet és a felbontást. Mindjárt feltelepítem ujra a drivereket, de egy hibaüzenettel indult el a számítógép: newdev.dll-t nem tudta betölteni, ez mire utal?
2014. jún. 12. 15:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Pontosan: "A következő fájl nem tölthető be: newdev.dll

Hiba memórialapon belüli művelet végrehajtásakor"

2014. jún. 12. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez lemez (vagy RAM) hibára utal... azt a dll-t az új hardver felismerésekor használja a Windows.
2014. jún. 12. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Az nvidia driver telepítésekor hibát ír ki, de ezt már régen is csinálta nem tudom már hogy oldottam meg, semmi okot nem ír ki csak azt hogy sikertelen, tudnál privát üzenetbe küldeni egy olyan linket ahonnan letudom tölteni a drivert az xpmhez: Videókártyám Geforce 8600 GT.
2014. jún. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!