Kaspersky IS 2014 aktiválás segítség?
Figyelt kérdés
Hiába írom be a kódot ezt írja ki: túllépte a megadott aktiváló kódhoz engedélyezett aktiválások maximális számát. Ez most azért van mert a serial key elhasznált vagy túl sokszor próbálkoztam?2014. máj. 30. 09:24
11/16 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz. Ma egész nap különféle rendszerkarbantartókat futtattam, sok programnál kikapcsoltam az automatikus indítást. Közben észrevettem hogy teljesen elvolt állítódva a Malwarebytes, gondolom nem véletlenül, így nem véletlen hogy bejutott néhány kártevő. Most megint ez fut.
Felraktam közben az Avira vírusirtót éjjel átnézem vele az egész gépet és majd meglátom mi lesz.
2014. máj. 31. 21:34
12/16 anonim válasza:
Az ESS7 nem enged be semmit, a tűzfala egészen kiváló, sőt néha bosszantó, mert az automatikus Java frissités nincs engedélyezve, ha ilyen érkezik (tegnap pl.), akkor annyira blokkol, hogy lefagy a gép. Persze saját fiókról megyek fel a netre, hacsak nincs dolgom rendszergazdaként.
13/16 anonim válasza:
Ha nincs saját fiókod, hozz létre ilyet és arról menj fel a netre! Persze meg kell osztani a böngészőket, levelezőt, amit a neten használsz. Ez is egyfajta védelem, korlátozott jogosultság, a Windows7 védve van.
14/16 anonim válasza:
Nem kell újságkód -_- 21. század emberek, google ismerős? (működő kódok) [link]
15/16 anonim válasza:
Jó kis vírusgyártó hamis kódok. Edd meg...
16/16 anonim válasza:
Az..vírusgyártó, hülyegyerek, annyi közöd van az informatikához, mint nekem a politikához...semennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!