Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8.1 build 9600 x64...

Windows 8.1 build 9600 x64 2014 után 2 óránként újraindul! Aktiválva volt, de már kmspico sem aktiválja! Valaki valami megoldás?

Figyelt kérdés
nekem jogtiszta win8-am volt frissen vásárolt vaio laptopomon, viszont nem tetszett ezért felraktam win 7-et. majd kijött a win 8.1 visszaraktam a win8-at, mert jogtiszta win8-ról akartam frissíteni, de nem kaptam serial keyt-t a laptophoz (se a gép alján, se az akksi alatt), ezért kmspico-val kellett aktiválnom a 8.1-et. 2014 után 2 óránként újraindul és semmivel sem lehet aktiválni! valaki valami megoldást?

2014. jan. 2. 12:48
 1/3 Emberek ***** válasza:
biztos jogtiszta volt az a 8 ami fent volt? kell lennie kulcsnak, hiszen az eladó kötelessége átadni a serial key-t az eszközzel együtt
2014. jan. 2. 13:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Telekom üzletben vásároltam, de sajnos nincs sehol címke rajta, vagy esetleg valami kis felirat ami key lenne. :S
2014. jan. 2. 15:34
 3/3 Emberek ***** válasza:
akkor telefon a Telekomnak, és bejelentés, esetleg szervíz, ha nem teszik meg, akkor ultimátum, ha így sem, akkor szerződésbontás (ha lehetséges)
2014. jan. 2. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!