Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kaspersky IS 2014 aktiválás...

Kaspersky IS 2014 aktiválás segítség?

Figyelt kérdés
Hiába írom be a kódot ezt írja ki: túllépte a megadott aktiváló kódhoz engedélyezett aktiválások maximális számát. Ez most azért van mert a serial key elhasznált vagy túl sokszor próbálkoztam?
2014. máj. 30. 09:24
1 2
 1/16 Tengor ***** válasza:
35%

Azért van, mert lopni próbálod a programot.

Tessék, itt tudsz működő kulcsot szerezni: [link]

2014. máj. 30. 09:28
 2/16 anonim ***** válasza:
tengor bácsi magának minden eredeti?
2014. máj. 30. 09:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Most nem tudom hogy a kóddal van a baj vagy túl sok hibás key-t írtam be.
2014. máj. 30. 10:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Töröld le és rakjad újra
2014. máj. 30. 10:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Megvolt és nem jó :( Mindenféle keyloggert meg nem akarok futtatni. Inkább felrakok valami mást.
2014. máj. 30. 10:23
 6/16 Tengor ***** válasza:
Avast Free és Avira Free nem jó?
2014. máj. 30. 10:25
 7/16 A kérdező kommentje:

Igazából én jól megvoltam a sima Win7-es víruskeresővel + a Malwarebytessel csak még megvolt nekem a Nod32 telepítője. Este felraktam le is futtattam de nagyon lelassította a gépet ezért letöröltem, és most szedtem le a Kasperskyt de ugye ez is csak próbaverzió.

Nem tudom hogy most ez lassítja le ennyire a gépet, vagy lehet benyeltem valami vírust miközben key-t kerestem. Jobban jártam volna ha nem csinálok semmit mert így csak rosszabb lett.

Régebben megvolt az Avast nem egy nagy szám de lehet felrakom inkább azt.

2014. máj. 30. 10:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha lelassította a gépedet az ESET-NOD, akkor valami trójait lehet rajta. Rendszerint akkor tesz ilyet, én pl. ha felmegyek a Facebookra, azonnal lefuttatom az Eset Social Media-t, mert lelassítja a netet.
2014. máj. 30. 13:27
 9/16 A kérdező kommentje:

Tudsz még valami gyors és ingyenes vírusirtót ami kipucolja gépet? Szerencsére a Malwarebytes Antimalware megvan teljes verzióban, éjjel le is futtattam és rengeteg rosszindulatú dolgot talált (valami 40 fölött). Többnyire valami PUP féle kéretlen alkalmazásokat.

Ilyen még korábban soha nem volt pedig már egy ideje megvan. Úgy látszik tegnap ezzel a serial kereséssel jól megfertőztem a gépemet. Azt hozzátenném hogy szerencsére nem indítottam el semmiféle keyloggert.

Hajnalban lefuttattam az ESET Onlina scannerét 5 rosszindulatú dolgot talált.

Tegnap még a Pandát is leszedtem, talált is pár dolgot de azóta volt már egy rendszer visszaállításom. Az a baj hogy hogy valós idejű védelemnek csak a Malwarebytes és a Microsoft Security Essentials van meg. Előbbi rengeteg dolgot blokkol netezés közben és nagyon is elégedett vagyok vele de most ez nem biztos hogy elég.

2014. máj. 31. 11:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Töltsd le az ESET Smart Security7 próbaverzióját, az 30 napos, aztán vagy megveszed a kódot, vagy használd havonta változó újságkóddal. És telepíts a böngészőkbe reklámszűrőt (Adblock Plus, magyar, német, orosz, román külső szűrőkkel). Eset telepítése után kapcsold ki a Windows tűzfalát, jobb az Eseté.

[link]

2014. máj. 31. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!