Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért van az, hogy Win telepít...

Miért van az, hogy Win telepítés után, a Comodo felrakása után egyből kékhalállal dob ki?

Figyelt kérdés

Ez ma már 4-edszerre fordul elő.

Régebben is volt ez a dolog (spontán, érthetetlenül, de csak enterprise verzióknál).

A Windows 8.1-em a 0cx000021a kék halál/szomorú smiley hibával dob ki és mindig a Comodo felrakása után jelentkezik ez a dolog.

Nagyon aggaszt már és idegesít.

Azt hittem, hogy memória hiba.

A vicc az egészben, hogy ezelőtt is Comodo-t használtam ugyan úgy.

Mit lehetne tenni?

Eredeti Windows, most kaptam az egyetemtől dreamspark-os kulcsot és azzal aktiváltam, ezért installáltam újra, mert régen KMSspico-val volt aktiválva és nem engedett új kulcsot megadni, mert a KMS automatikusan újragenerált egyet, mivel a rendszerbe be volt épülve a feltelepítése óta.

A lényeg, hogy szűz Windows és a Comodo felrakása után egyből újraindulgat, hibás lesz, lehet újra telepíteni.

Viszont én nagyon megszoktam már a comodot és a hiba összefüggését sem értem.

Mit tehetnék?

Köszi előre is.

2014. ápr. 16. 16:33
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

A Comodo egy hulladék. Nekem is voltak már vele ügyes bajos dolgaim. Egyszer a vírus írtója, egy frissen telepített szintén eredeti Windows XP -ből kapott ki egy rendszer fájlt kérdés nélkül, mert nem tetszett neki. El sem indult a rendszer többé.

Ezért én nem igazán tekintem védelmi szoftvernek, inkább rendszert összebarmoló szoftvernek.

Van kismillió alternatíva amiből még válogathatsz.

2014. ápr. 16. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi. Nekem a részletes beállítási lehetőségei tetszettek. Tudsz ajánlani valami igazán jót helyette a ZoneAlarmon kívül?
2014. ápr. 16. 18:24
 3/6 P.O.C. ***** válasza:
ESS. Fizetős ugyan, de én magazinos kódokkal használom évek óta.
2014. ápr. 16. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Drivereket feltetted? Valami gond lehet velük.

[link]

2014. ápr. 16. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Teszteld le.

[link]

2014. ápr. 16. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Próbálkozom. Jelenleg egy megint másik Windowst raktam fel, a sima 8.1-et, nem a 8.1 with update-et. Meglátom, meddig megy.
2014. ápr. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!