Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire lehet pontosan...

Mennyire lehet pontosan lenyomozni egy embert az ip alapján? Többi lent

Figyelt kérdés
Ismeretlenek.hu-n beszélgettem és azzal fenyegettek, hogy lenyomoznak és nyilvánossá tesznek minden adatot, név lakcím telószámstb. Eléggé meg vagyok ijedve. Mennyire lehetséges ez? Ha igen, mit tudnék tenni ellene?

2014. ápr. 11. 04:22
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tud. ahhoz a szolgáltatód rendszeréhez is hozzá kéne férniük ;)
2014. ápr. 11. 06:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Az életben nem tudnak lenyomozni, főleg úgy, hogy az ip címed a szolgáltatónál van és az csak hivatalos indokkal adhatja. Ezenkívül elég valószinű, hogy dinamikus ip címed van (minden netre csatlakozáskor új ip).
2014. ápr. 11. 06:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha bűncselekményt követtél el (pl, pedofil képeket küldözgettél, hasonlók) és tettek ellened feljelentést, és a rendőrség foglalkozik vele akkor ők utol fognak érni - bírósági engedéllyel megtudják az adataidat, és letartóztathatnak.

Viszont ekkor sem fogják publikussá tenni az adataidat :)

2014. ápr. 11. 07:51
 4/4 A kérdező kommentje:
A rendőrségi dolog abszurd, mivel nem osztottam meg semmi ilyesmit. Kérdeztem, hogy ez mennyire legális, azt mondta azzal ne törődjek. Ezért is tartok tőle, mert attól, hogy legálisan nem lehet, a törvénybe ütközve talán igen.
2014. ápr. 11. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!