Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusírtó kell a számítógépre?

Vírusírtó kell a számítógépre?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,nagy baj lenne ha nem raknék vírusírtót a számítógépre,hogy ne fogassza az erőforrásokat,és kb 2-3 naponta elvégzek egy malwarebytes gyors és hetente egy lassú víruskeresést? Elég ez neki?mert most jelenleg a security essentials van fent és a malware bytes-al szoktam vírust irtani,tegnap is talált 2-t a malware bytes míg a security essentials nem találta.

2014. ápr. 1. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te már csak tudod :))
2014. ápr. 3. 10:35
 12/13 csacsi2 ***** válasza:
100%

Nem kell klikkelni sem egy vírushoz elég ha az oldalon fut egy script...

Gyenge gépre is lehet vírusírtót találni, de mi az a gyenge (?!

Másik rendszerre való áttérés sem szokta megoldani azt a tényt, hogy "gyenge a gép" annak ellenére, hogy sokkal kevesebbet eszik mint egy windows, bár szerintem egy Win xp sem eszik sokat. A lejárt támogatás miatt érdemes viszont elkezdeni gyűjteni egy modern gépre, mivel minden egyre nagyobb gépígényű, legyen az csak egy weboldal megjelenítése, vagy azon egy esetleg nagy felbontásu videó lejátszása. Nemrég még ami nagyobb volt mint 640x480 az volt a nagy felbontás...

Egy tűzfal minimum elkel, mivel én sokszor találkozok pl portscanneléssel, pedig meg sem nyitottam a böngészőt!

Nekem is gyenge a gépem Eset Smart Security 7-et használok és nem lassítja le.

2014. ápr. 3. 20:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Megkérnék minden kedves válaszolót,hogy a chatelésüket ne itt végezzék el,hanem próbáljanak a kérdésemre válaszolni,esetleg menjenek beszélgetni személyesen,köszönöm
2014. ápr. 4. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!