Vírusírtó kell a számítógépre?
nem akkarok kötekedni de :
1. hogy lehet ésszel használni a netett
mert véletlenűl FB-n rámegy 1 linkre oszt virus vagy valamit letölt 1virus vagy malware vagy kémpogram
2. a malwarebytes az nem keres virust
3. a linux mióta jó régi gépre
mármint ugy értem egy átlag embernek egy mini disztró kezelése nehézkes gondolok itt a parancssorra és egyebekre
pl nincs alkalmazás központ
4 én az avira antivirus-t ajánlom mert nagyon kevés ramot eszik
de 1 baj van hogy angol
de tényleg ne vegye senki se sértésnek
#3, 3. pont: nem kell mini disztrót feltenni. A legnagyobb erőforrást az ablakkezelő viszi el. Régi gépeket az XFCE v. az OpenBox gyönyörűen fut és nem kell egy szót sem leírni terminálban.
Kérdező, ahogy #2 írta érdemes lenne elgondolkozni egy linuxon. Xubuntu v. Linux mint XFCE kiadást javasolnék. Ezeket live módban, telepítés nélkül is ki tudod próbálni.
Ha a napfény városában igényled, szívesen segítek átállni.
Csak a válaszadónak:
"1. hogy lehet ésszel használni a netett
mert véletlenűl FB-n rámegy 1 linkre oszt virus vagy valamit letölt 1virus vagy malware vagy kémpogram"
-Nem kattintunk VÉLETLEN se ismeretlen linkekre, ezért írtam hogy ésszel. Arra kell használni a FB-t amire való.
"3. a linux mióta jó régi gépre
mármint ugy értem egy átlag embernek egy mini disztró kezelése nehézkes gondolok itt a parancssorra és egyebekre
pl nincs alkalmazás központ"
-Nem kell minidisztró jó a rendes is, és van szoftver teleptő is benne.
"a malwarebytes az nem keres virust "
Akkor nagy tévhitbe éltél eddig :)
Linuxot már néztem,de mivel szükségem van a flash playere így kilőve,mert sajnos nem volt jó azon,írjuk így!
Hivatalos oldalrol ketlem,hogy "kamu" Linux jonne le :)
Es Linuxon ez teny,hogy nem tokeletes a flash player es ketlem,hogy egyforma celra hasznaljuk.Youtube-al tudod nekem sincs meg problemam,de massal igen... :)
"de massal igen... :)"
por*tube is megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!