Az mér van hogy akárhányszor teszek fel új vírusirtót az mindig talál vírust?
Figyelt kérdés
Az feltüne már nektek is hogy ha föltesztek egy új vírusirtó pogramot akkor az a 1 keresésnél mindig talál vírust/kémprogramot/malwaret stb
Most az EMISOFT Anti-Malware van gépemen amit én elég jó vírusirtónak tartok(csak nincs benne tűzfal)és kíváncsiságból feltettem /lefuttattam Hitman Pro aztán SuperAntiSpyware végül Malwarebaytot a vic az hogy bár egymás után futtattam őket mind a 3 talált kár tevőt .Most ténleg minden pogram a vírusok csak egy részét tudja elcsípni vagy hogy van ez!(és nem hamis találatok voltak persze akadt olyan is közte)
#vírus #vírusirtó #vírusirtó hiba #víruselenőrzés #ki irthatatlan vírus #sok vírus #vírusírtó hatékonyság
2014. márc. 20. 18:05
1/6 anonim válasza:
Szerinted hülyèk a gyártók? Tesznek a vírusirtóra egy vírust. Bizony. Ezekkel többet ártasz a gépnek mint hinnéd.
2/6 A kérdező kommentje:
Amúgy gondoltam ilyesmire de ez esetbe ártalmat vírus nagy eséllyel amit csak azért csináltak hogy aztán megtalálja a programjuk XD
2014. márc. 20. 18:11
3/6 anonim válasza:
Nem erről van szó, hanem arról, hogy NINCS megbízható, erős tűzfalad! A Windows-é nem sokat ér, az XP-é egyenesen nulla. A legjobb a Comodo tűzfala. Ez az Emsisoft AntiMalware a fizetős? Vagy csak feltetted az online scannerét? Az ingyenesek nem valami jók, nekem Eset Smart Security7 van a gépeimen (többre vettem meg, vállalkozáshoz), nincs vele semmi gond, tűzfalas. Azért néha lefuttatom az Emsisoft online scannerét, de néhány Trace-na kivül (kis kockázatú nyomkövető) mást nem talált.
4/6 A kérdező kommentje:
A fizetős verzió van fen.
2014. márc. 21. 18:53
5/6 anonim válasza:
Rendszeresen frissiti magát? A beállítások rendben vannak?
6/6 A kérdező kommentje:
persze minden jól be van állítva ,naponta frissít...
2014. márc. 22. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!