Vírusírtó mindig újabbat talál belőle: win32/Bundled. Toolbar. Ask. F veszélyes alkalmazás. Kiírtható ez, mi ez, honnan és hogyan jön?
Vírusírto:ESET ONLINE SCANNER jelzi ki.Van még telepítve MSE,HitmanPro,Malwarebytes,Panda.
Mi kellene még?
Azért raktam fel többet,mert mindegyik mást talál meg szerintem.Egyébként nem zavarják egymást,mert nem jelzik ki kompatibilitás problémát ill.egymást nem érzékelik kártékonynak.
Nem ez lehet a problema.
Malwarebytes és a Panda maradhat, a többit töröld le. Ezek nem zavarják egymást,
Ez a Toolbar beleépült a rendszerbe, ez baj, megjelenik az összes böngészőben? Akkor kapcsold ki a rendszer-visszaállítást, inditsd újra a gépet és így futtasd le a Malwarebytes-t, ha megvan, újrainditás és kapcsold vissza. A rundll az, amelyik állandóan visszaállítja.
ESET ONLINE SCANNER találja meg mindig.
Malwarebytes nem is jelzi.
Ezért miért ezt állítgassam vagy csak így lehet?
Tudo,ezért van Panda,MSE,HitmanPro,Malwarebytes még is előfordul probléma,nem utolsó sorban,hogy nem ugyan azt jelzik ki veszélyként.
Ezért nem tudom,hogy miből és mit válasszak...
Egyet, megbízhatót, tűzfalasat. Lehet ingyenes is, nemcsak fizetős.
Ingyenes: Comodo Internet Security.
Fizetős: Eset Smart Security, Kaspersky Internet Security.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!