Járhat valaki a gépemben?
Figyelt kérdés
Amikor lépegetek a mappákon belül, annak van egy beállított hangja. És néha azt veszem észre, hogy csak netezek, vagy semmit nem csinálok, de ugyanazt a mappa megnyitó hangot hallom, mintha valaki lépegetne a cuccaim között. ez lehetséges? vagy magától miért adná ki azt a hangot? köszi előre is.2014. márc. 17. 21:51
1/6 Tengor válasza:
Nem csak annak lehet ilyen hangja. Komolyan azt gondolod, hogy ha valaki turkál a gépeden, akkor te azt majd meghallod?
Valószínűleg valamilyen program a háttérben dolgozik, leáll, elindul, akármi. Nézd meg milyen progik futnak a háttérben!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, feltételeztem, hogy azt hallom :D
olyan program nem fut, amit én indítottam el, az fjdlksdkdfskl.exe-ket meg nem teljesen értem :) de leginkább a windowsnak futnak a folyamatai.
akkor ez nem fog kiderülni, hogy miért van. azért köszi..
2014. márc. 17. 23:50
3/6 Tengor válasza:
Akkor esetleg tegyél fel egy képet a futó folyamatokról!
5/6 anonim válasza:
,,És néha azt veszem
észre, hogy csak netezek‘‘
Régen amikor xp~m volt az internet explorer is olyan hangot ad ki.
6/6 A kérdező kommentje:
De ha csak simán áll a gép, bekapcsolás után, ha semmit nem csinálok, akkor is csinálja. És nem minden alkalommal.. Az csak egy példa volt. :)
2014. ápr. 1. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!