Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows XP,5 év után, minden...

Pucuka69 kérdése:

Windows XP,5 év után, minden induláskor kiírja, hogy a szoftver (xp) nem hiteles. Miért?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy hitelesítő fájlt, ha azt elindítom, akkor üzenet eltűnik, de minden újra indításkor megint előjön az üzenet. Amúgy megy minden rendesen, csak nem értem, hogy a jogtiszta XP-vel, mi a bánat lett? Van ötlete valakinek? Meg köszönném! (jelenleg nem tudom újra húzni a gépet, mert nincs lehetőségem menteni a fontos dolgokat róla. )

2014. márc. 8. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azzal nem megoldottad, csupán a szőnyeg alá söpörted. A figyelmeztetést kapcsoltad le, attól még a jogtisztaság kérdése ugyanúgy fennáll. Ugyanúgy nem tudsz frissítéseket letölteni stb.
2014. márc. 9. 09:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát... egy hónap múlva,már úgyis megszűnik a támogatás az XP-hez. Addigra meg beszerzek új op rendszert.
2014. márc. 9. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!