Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast vagy az ESET szoftver a...

Avast vagy az ESET szoftver a megbizatobb szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:

igaz ez egy régebbi teszt, de jelenleg is hasonló a helyzet:

[link]

de, az összes tulajdonságukat kell ahhoz vizsgálni, hogy melyik a jobb és melyik a gyengébb....

[link]

...egyéni véleményem az, hogy megfelelően beállítva, naprakészre frissítve, mindkettő megbízható! (bár én, a Kaspersky-t használom, mert ez a lehető leggazdaságosabb, ÁR/Megbízhatóság, Gépterhelés, Kártevővédelem, Téves riasztás stb. terén, úgy, hogy évekig használtam az ESET v2.2-2.4-2.7 majd az v5 is!

Az AVAS nálam nem igazán vált be...(összehasonlíthatatlanul gyengébb a terméktámogatása is, mint az előzőekben megnevezetteknek.)

2014. febr. 27. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Régóta Eset Smart Security-t használok, most éppen a 7-st, két gépen is futtatom (az egyik céges). Nincs vele gond, csendben dolgozik a háttérben. Nem éppen olcsó egy évre a licenszkód, de mert megbízható, nem cserélném le másra.
2014. febr. 28. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Énsszeretem
2014. márc. 1. 16:35
 4/6 seepheerd válasza:

Sokáig használtam a NoD-ot, aztán amikor becsúszott egy apróság, akkor megnéztem mi a legjobb, és a Bitdefender szerepelt az élen, így most már 3. éve azt használom az otthoni gépeken.

Megjegyzem, win 8.1 fut a legújabb laptopomon, és a windows defender+tűzfal páros ellátja rendesen a feladatát, szóval perpill nem is raktam fel semmit, mert fölöslegesen szambázik a háttérben akármi is.

2014. márc. 3. 07:54
 5/6 lilluli0361 válasza:
ESET Smart Security 7
2014. márc. 3. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha naponta nem frissited tök mindegy...
2014. márc. 3. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!