Avast vagy az ESET szoftver a megbizatobb szerintetek?
igaz ez egy régebbi teszt, de jelenleg is hasonló a helyzet:
de, az összes tulajdonságukat kell ahhoz vizsgálni, hogy melyik a jobb és melyik a gyengébb....
...egyéni véleményem az, hogy megfelelően beállítva, naprakészre frissítve, mindkettő megbízható! (bár én, a Kaspersky-t használom, mert ez a lehető leggazdaságosabb, ÁR/Megbízhatóság, Gépterhelés, Kártevővédelem, Téves riasztás stb. terén, úgy, hogy évekig használtam az ESET v2.2-2.4-2.7 majd az v5 is!
Az AVAS nálam nem igazán vált be...(összehasonlíthatatlanul gyengébb a terméktámogatása is, mint az előzőekben megnevezetteknek.)
Sokáig használtam a NoD-ot, aztán amikor becsúszott egy apróság, akkor megnéztem mi a legjobb, és a Bitdefender szerepelt az élen, így most már 3. éve azt használom az otthoni gépeken.
Megjegyzem, win 8.1 fut a legújabb laptopomon, és a windows defender+tűzfal páros ellátja rendesen a feladatát, szóval perpill nem is raktam fel semmit, mert fölöslegesen szambázik a háttérben akármi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!