A Windows 15 percenként feldob egy üzenetet, arra vonatkozóan, hogy kifogásolja a szoftver eredetiségét. Hogy lehet ezt kikapcsolni/letiltani?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia.
Igen nekem is csinálta a windows 7-em. És a háttér az nem váltott feketére csak feldobtaa nem eredeti widows ablakot.
Amikor feldobja az ablakot, akkor eszkezkezőben keresd meg a folyamathoz tartozó exe programot (Jobb egér az alkalmazáson fülön az adott alkalmazáson és Ugrás folyamatra menüpont)
Ha megvan az EXE program neve (elvileg wga.exe a neve de nem biztos) Keress rá elvileg 3 db találsz belőle két exe-t és egy PF kiterjesztésűt. Ha jól rémlik a két EXE a windows\system32 mappában van (bár ez sem 100 %-os),
a Telepitő DVD-vel inditsd be a windows 7-et.
Menj el addig mig kapsz egy parancssort, aztán keresd meg és töröld a 3 darab fájlt.
Parancssor : [link]
Mióta töröltem a 3 db fájlt, azóta én nem kaptam "nem eredeti" Windows ablakot.
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Kérj kölcsön egyet, vagy töltsd le valahonnan.
Vagy próbálj valamilyen live xp-t (bár evvel nagy valószinűség szerint nem fog menni mivel jogosultsági problámák lesznek)
Próbálkozzhatsz még live linuxal is.
MIndegyy mivel a lényeg, hogy be tudj rólla bootolni és tudd vele törölni azt a három fájlt.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!