Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Windows 15 percenként...

A Windows 15 percenként feldob egy üzenetet, arra vonatkozóan, hogy kifogásolja a szoftver eredetiségét. Hogy lehet ezt kikapcsolni/letiltani?

Figyelt kérdés

#Windows #szoftver #nem eredti
2013. aug. 26. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg meg kéne venni a rendszert?
2013. aug. 26. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha windows 7 ed van futtasd le ezt: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. aug. 26. 11:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Eredeti, nem tudom miért írja ki :(
2013. aug. 26. 11:19
 4/7 anonim válasza:
Ha eredeti, akkor futtasd a windows update-et, majd nyomkodd végig a genuine advantage lépéseit amikor feljön, és többet nem jelenik meg.
2013. aug. 26. 11:58
 5/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Igen nekem is csinálta a windows 7-em. És a háttér az nem váltott feketére csak feldobtaa nem eredeti widows ablakot.

Amikor feldobja az ablakot, akkor eszkezkezőben keresd meg a folyamathoz tartozó exe programot (Jobb egér az alkalmazáson fülön az adott alkalmazáson és Ugrás folyamatra menüpont)

Ha megvan az EXE program neve (elvileg wga.exe a neve de nem biztos) Keress rá elvileg 3 db találsz belőle két exe-t és egy PF kiterjesztésűt. Ha jól rémlik a két EXE a windows\system32 mappában van (bár ez sem 100 %-os),

a Telepitő DVD-vel inditsd be a windows 7-et.

Menj el addig mig kapsz egy parancssort, aztán keresd meg és töröld a 3 darab fájlt.

Parancssor : [link]

Mióta töröltem a 3 db fájlt, azóta én nem kaptam "nem eredeti" Windows ablakot.

Sok sikert.

Üdv.

2013. aug. 26. 11:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs telepítő DVD, így kaptuk a gépet, hogy Win 7... :/
2013. aug. 26. 12:32
 7/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Kérj kölcsön egyet, vagy töltsd le valahonnan.

Vagy próbálj valamilyen live xp-t (bár evvel nagy valószinűség szerint nem fog menni mivel jogosultsági problámák lesznek)

Próbálkozzhatsz még live linuxal is.

MIndegyy mivel a lényeg, hogy be tudj rólla bootolni és tudd vele törölni azt a három fájlt.

Sok sikert.

Üdv.

2013. aug. 26. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!