Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi lehet a baja a gépnek?...

Mi lehet a baja a gépnek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az a probléma, hogy a laptop nem volt bekapcsolva csak este amikor be akartam fejezni egy prezentációt. Előző nap találtam egy oldalt ahonnan anyagot gyűjtöttem, ezért előzményekben visszakerestem, de olyan oldalak is ott voltak amikről nem is hallottam ráadásul délben nézték meg őket, de ilyenkor senki nem volt itthon a laptop meg kihúzva az asztalon. Másik fura dolog, hogy ilyesmi oldalakat berak könyvjelzőnek és youtube zenéket is. Plusz

egy vadidegennek a facebook adatai voltak beírva a belépőoldalon. Több mint valószínű, hogy vírusos a gép. Milyen megoldás van erre?

2013. márc. 16. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Poltergeist...
2013. márc. 16. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:

ha te vírusra gyanakszól,akkor szedd le az eddigi vírusirtódat,vagy kapcsold ki a védelmét,és tegyél fel egy 30napos próba verzióst kasperskyt csinálj vele full scant,de csinálhatsz vele csökkentet módba keresést,úgy hatékonyabb(csökkentet módba neked kell külön elindítanod.

Vagy ki írsz egy cd-re kasperksy rescure dikst és biosba beállítod,hogy cd-ről bootoljon,csinálsz ellenőrzést és majd meglátod.

2013. márc. 16. 19:26
 3/5 logs ***** válasza:
milyen böngészőt használsz? tuti, hogy senki nem használta a gépet?
2013. márc. 17. 01:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Chrome-ot. Tuti, senki sem volt itthon
2013. márc. 17. 18:02
 5/5 logs ***** válasza:

akkor egyszerű válasz: valahol bejelentkeztél egy másik chrome böngészőbe (havernál, koliban, akárhol), és akkor a két böngésző automatikusan szinkronizálja az adatokat

keress rá google-on, valahol tuti ki tudod jelentkeztetni a másik gépet

hidd el, a másik is biztos nagyokat néz :)

2013. márc. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!