Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ettől mi baja lehet a gépnek?

Ettől mi baja lehet a gépnek?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy játékot,kicsomagoltam,elindítottam,és a smart security 3 db vírusos fájlt észlelt a c/users/appdata/tempben.Ilyenek a típusai:Win32.agent trójai,win32.adware.agent alkalmazás(2).

Ettől milyen baj lehet?vagy ha karanténban vannak akkor már ártalmatlanok,és semmi baja nem lett a gépemnek?

2009. júl. 8. 14:01
 1/8 anonim válasza:
Már velem is volt ilyen, én is paráztam, de nem lett semmi baja a gépemnek.Szerintem szinte biztos, h a tiednek sincs semmi baja.
2009. júl. 8. 14:06
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi,megnyugtattál picit :)
2009. júl. 8. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Az a jó, ha a vírusirtó felfedezi, mert akkor látja és ártalmatlanítja!

Ha nem találná meg, az lenne gond!

2009. júl. 8. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Remélem azonnal leszedted a játékot és a fájlokat is megsemmisítetted valamivel...hátha maradt még benne "meglepetés"...

Nem lesz semmi gond, mert rögtön el lettek kapva...

Mielőtt elindítod a telepítést mindig jobb gomb és vírusok keresése...így biztosabb.

:)

2009. júl. 8. 16:07
 5/8 A kérdező kommentje:
átkerestem.konkrétan counter strike source 1.6 67 mbos volt,rip verzió ami konkrétan suligépekre ideális.Elindítottam,és mikor kicsomagolta akkor észlelte.egyből töröltem is :)
2009. júl. 8. 16:18
 6/8 A kérdező kommentje:
és a vírusírtó nem talált benne semmit,mikor először átnéztem
2009. júl. 8. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:

16:07 vagyok.

Akkor biztos mellette surrant be... :)

Szerintem ne parázz az Eset elég megbízható ahhoz, hogy kiirtsa...

Egy teljes, fullos ellenőrzés után én megnyugodnék...

2009. júl. 8. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Eset Smarty Security (vadiúj) azonnal elkapta a pentdrive-on (netkávézóból hazavitt) Conficker AE torkát és berakta a karanténba. Azóta is ott van, nincs vele semmi baj, a gépre nem jutott be.
2009. júl. 12. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!