Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ettől nem lesz baja a gépnek?

Ettől nem lesz baja a gépnek?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek.

Nos nemrég volt egy kis gond a gépemmel mert az egyik ismerősöm rátett valamit(Zonealam) és utána nem tudott elindulni a gép.Bevittük szakemberhez hogy letörölje ezt és vírusírtást csináljon.Csak az a baj hogy nemcsak a zonealarmot törölte le hanem azt a tűzfalt is amit azelőtt használtam(COMODO Internet Security).De úgy tűnik hogy nem teljesen szedte le mert a gép azt hiszi hogy több tűzfal is rajta van.Valószínűleg nem törölte azokat a fájlokat amik a WINDOWS mappában vagy azon belül voltak.És most azt tervezem hogy ráteszem a COMODO Firewall Pro 2-t.De az én gépem úgy reagál arra ha egyszerre több tűzfal van a gépen hogy iszonyatosan lelassul.Nem fog lelassulni ha ráteszem ezt a pro 2-es tűzfalat?Vagy valahogyan ki kéne törölni azokat a fájlokat amiket a többi tűzfal használt.Kérlek segítsetek nekem.

2009. dec. 27. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
tedd vissza azt ami először volt, és unistallal szedd le a gépről, és utánna tedd fel az ujat..
2009. dec. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!