Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows XP,5 év után, minden...

Pucuka69 kérdése:

Windows XP,5 év után, minden induláskor kiírja, hogy a szoftver (xp) nem hiteles. Miért?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy hitelesítő fájlt, ha azt elindítom, akkor üzenet eltűnik, de minden újra indításkor megint előjön az üzenet. Amúgy megy minden rendesen, csak nem értem, hogy a jogtiszta XP-vel, mi a bánat lett? Van ötlete valakinek? Meg köszönném! (jelenleg nem tudom újra húzni a gépet, mert nincs lehetőségem menteni a fontos dolgokat róla. )

2014. márc. 8. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
esetleg nem jogtiszta
2014. márc. 8. 18:11
 2/12 A kérdező kommentje:
De. És ha mégse,akkor ez 5 év után derülne ki? Ne máá...
2014. márc. 8. 18:18
 3/12 csacsi2 ***** válasza:
93%

Előfordul, hogy feketelistára került a serial...

Automatikus frissítéseket kapcsold ki!

Futtatásba írd: Regedit

majd keresd meg a következőt:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

"RegDone"="0"

Ha nincs hozz létre 32bites érték

értéke: 0

ha nem működne:

Ezzel a hitelesítő fájl-al magad szivattad meg (azaz ők téged).

nézd meg nem települt -e valami vagy töröld az automatikus indításból!

Futtatás: msconfig

automatikus indítás.

2014. márc. 8. 18:21
 4/12 anonim ***** válasza:

gyakran hasznalt kulcsokat idovel letiltjak

pl a D36.... stb. se jo mar ,ha minden igaz

csereld le

2014. márc. 8. 18:24
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

"pl a D36.... stb. se jo mar ,ha minden igaz"

Ha a D36MY...-ra gondolsz, az a BME kulcsa, és a mai napig kifogástalanul működik.

A kérdezőnek meg akkor tudunk értelmesen válaszolni, ha pontosan elárulja, milyen forrásból van a rendszer, milyen típus, hogyan volt aktiválva, és pontosan milyen körülmények miatt jött elő a nem jogtiszta figyelmeztetés.

Van egy olyan érzésem, hogy itt valami "bűzlik", csak nem értem, hogy miért pont egy anonim oldalon kell az ilyesmi rejtegetni. Nem fogja senki a szoftverkommandót rád küldeni.

Egy dolog biztos, hogy semmiképp ne ugorj neki a sok csacsiságnak, amit csacsi írt, mert könnyen kárt okozol vele. Látatlanban ilyesmit ajánlgatni nem is tudom, hogy lehet. Valóban csacsiság...

2014. márc. 8. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
D36RK....nem BME -s kulcs
2014. márc. 8. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"a jogtiszta XP-vel, mi a bánat lett?"

időközben, más is aktiválta az egy licences verziót!

(ha a tied legális, egy megoldás van. Felveszed a kapcsolatot a Microsoft Magyarországgal, [link]

(Kapcsolatfelvétel)

egy bescannelt számlával igazolod, hogy a licenc téged illet. Ekkor az fekete listára teszi a licenced számát, és Te kapsz egy másik legális licencet.

2014. márc. 8. 18:35
 8/12 csacsi2 ***** válasza:

már miért lenne csacsisáág??? te nem tudod miröl beszélsz csak kötekedsz! Ez egy régi bevállt módszer a windows regisztrált állapotba hozása!

Ha nem hiszed járj utánna...

Érdekes mert nekem nem ír hasonló hibát 8 év után sem!

[link]

Azon kívül hogy csak mindenbe anonim módon belekötsz, választ soha nem adsz semmire, erröl meg van a véleményem, de az ilyenekkel nem érdemes vitatkozni!

2014. márc. 8. 21:05
 9/12 anonim ***** válasza:

"már miért lenne csacsisáág??? te nem tudod miröl beszélsz csak kötekedsz! Ez egy régi bevállt módszer a windows regisztrált állapotba hozása! "

Ha ez egy valóban jogtiszta rendszer, akkor a "bevállt" (sic!) módszer az aktivációs folyamat lefuttatása, és annak sikertelensége esetén a Microsofttal való kapcsolatfelvétel, amihez mellesleg ingyenesen hívható telefonszám is létezik, ha igaz.

Amit te írtál, az a rendszerbe való belebarmolás, ami egy hülyén feltört kalózverziót talán működőképessé tesz újabb egy hónapra, de semmiképpen nem módja egy jogtiszta szoftver kezelésének. Ha ez kötekedés, akkor szívem raja, egyébként meg neked is, és a többi szamárnak is, aki lepontozott.

2014. márc. 8. 21:59
 10/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezzel megoldottam.

2014. márc. 9. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!