Felforrósodik de miért?
Olyan problémám van hogy a laptop töltője a csatlakozási pontnál sistereg felforrósodik és 5-15 perc után lecsatlakozik a töltésről.
Csatlakozási ponton értem azt amit bedugok a laptopba azt a fém végű kis "izét" 5 perc után tűzfórró .
Amint bedugom a laptopba elkezd ilyen sistergő furcsa hangot adni.
Szervizbe nem szivessen adom be csak ha muszály valaki valamien ötlet?
1. muszáj nem pedig muszáLY.
2. Konektor/elosztó probléma is lehet ez a túlmelegedés.. (könnyen ki tudod deríteni ha átviszed másik szobába és máshol dugod be és ha ott is melegszik akkor valóban zárlatos és szerviz, ha a melegedés megszűnik akkor az elosztót dobd ki ha meg közvetlen fali konektor akkor villanyszerelő)
Most nem a helyesírás a lényeg... :)
Gépen amúgy sem figyelek rá annyira. De azért köszönöm a választ
Persze persze értem én csak a munkámhoz tényleg nagyon fontos lenne.. Mivel nincs másik amit betudnék hozni a céghez. Külön gépem meg nincs. És másik konnectorba is ugyanez.
Nem tudom az számít e valamit, hogy ha bedugom a kis dugaszt tudom fel le mozgatni eléggé keményen nagy kilengése van amit eddig nem vettem észre lehet ien volt csak én nem figyeltem rá.
Rendben mad körbekérdezek. Köszönöm a válaszokat.
És a kis nyelvtan órát :P
Addig is kihúzom vele valahogy.
Attól nem lesz baja ha néhanéha így feldugom tőlteni? Mármint a laptopnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!