Felforrósodik a Toshiba c660 17X gépem?
Olyan problémám van,hogy a laptopom 5 hónapos,tehát garanciális még,de mielőtt beutaznám Tornyát-Baranyát érdeklődnék,hogy másnak is volt-e ilyen gondja?
3-4 napja túlságosan felmelegszik,állandóan megy a ventilátor és egyszer csak kikapcsol.Ezt egy hűtővel megoldhatom vagy vigyem a szervizbe?
Amit linkeltél nem jó,de letöltöttem egy Everest progit,ami a HDD-hez 50°C-ot ír.Máshol nem találok értéket.
Mostanság nem használok mást,mint az internetet email olvasásra és facebookozásra (nincs másra időm) és mikor a facebookon játszom egy játékkal,akkor szokott melegedni és folyton megy a ventilátor,már le se áll közben.És pár perc múlva már ki is kapcsol.1 hete megy így,de 2 napja már nagyon szarul megy.
ha alapon megy a gép,tehát nem játszok semmivel,nem netezek,a csak zenét hallgatok akkor nincs probléma.
Leszögezem,hogy marhára nem értek hozzá,tehát úgy vegyetek,mint egy kezdőt,aki inkább kérdez,mint maga nyúlna hozzá.
Köszi :)
Pedig szerintem nyúlj hozzá.
Pontosabban szed le az aljáról a borítást és portalanítsd. Én pár havonta szoktam és táblákban jön ki a retek.
Ezen kívül ajánlok egy ilyen szerkezetet:
2.300Ft alatt megúszod postával együtt. Kis szar, de a célra megfelel.
A porra gyanakodtam eddig,de nem nyúlok hozzá,mert akkor ugrott a garancia,így mehetek szervizbe.Jó túra lesz 2 babával :D
Asztali PC-met simán szétkapom,ha kell,de laptophoz nem nyúlok.
Köszönöm a segítséged.
Ui.: A vaterán néztem én is,de gondoltam még érdeklődök,hogy érdemes-e,de akkor igen.Talán majd nem fog annyi port benyelni,mint most!
A ventilátorral is benyel annyi port, sőt lehet többet is.
A lényege az, hogy kifújja a gép alól a meleg levegőt.
Amúgy mennyi garancia van még a gépen? Ha már kevés (pár hét, 1-2 hónap), akkor szedd szét te. Szétszedni ugyan olyan "nehéz", mint egy asztali gépet. Csak pár kis csavar + kipattintás. De rád bízom. A lényeg, hogy a port számold fel belőle kezdésnek.
Köszönöm! :)
Résen leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!