Mi jó spyware és malware ellen?
Figyelt kérdés
Avast 9et használok, gondolom nem elég. OP rendszer: Windows 8.2014. febr. 11. 20:34
2/9 anonim válasza:
Elég az Avast.Mellé hetente 1x min lefuttatni a malwarebytes free-t.
3/9 anonim válasza:
Malvarebytes Anti-malvare 1.7
ahogy írták előttem is :)
4/9 anonim válasza:
Avast mellett össze lehet szedni minden szärt. Legalábbis a családnak sikerült.
5/9 anonim válasza:
Wampa,ezt maguknak köszönhetik!
Mások évek óta használják (én is)mégse szedtem/szedtünk össze soha semmit! Ingyenesek közt az egyik legkiemelkedőbb.
És az biztos,hogy egy védelem sem 100%os,a java te rajtad múlik..
És minden védelem mellé ajánlott a malwarebytes alkalmanként amiből a legújabb verzió 1.75 és mindig a hivatalos oldalról töltsük le ezeket és a vírusirtókat is.
6/9 anonim válasza:
Természetesen, csak azt mondtam hogy mellette is össze lehet szedni. Ha valaki mindig pontosan tudja mire kattint, nyilván sokkal kisebb veszélyben van - biztonsági intézkedésektől függetlenül.
7/9 anonim válasza:
lol, a n00bok látom leszavaztak :D
8/9 anonim válasza:
Normális tűzfal nem ártana, az avasté (ha egyáltalán fel van rakva) nem jól végez a teszteken. Az én ízlésemnek a ZoneAlarm felel meg, de én őskövület vagyok.
9/9 anonim válasza:
Ami igazán beválik: alternatív operációs rendszer használata netezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!