AVG IS 2012 mellé melyiket ajánljátok?
Avg Internet Security 2012 regisztrált van a gépen. Meg vagyok elégedve vele, de alábbiak közül melyiket, vagy egyáltalán ajánlott-e valamelyiket feltenni még.
-Iobit Malware fighter 1.4
-Superantispyware pro
esetleg Iobit Advanced SystemCare
Ezek valós idejű védelme akadhat az Avg-vel?
Nem ajánlott egy gépen több antivirust telepíteni mivel előfordulhat hogy egymás ellen fognak küzdeni....elő példa vagyok mivel Malwarebytes Anti Malware + AVG 8 am volt és véletlenül befutott egy virus...ezek után mintha egy végtelen ciklusban kezdett volna a gépem majd lefoagyott teljensen....
Ha elég erős géped van akkor ajánlom a Norton Antivirust .. én 2 éve hasznélom és meég nem kellet ujratelepítenem a Op. rendszeremet !
Köszi, jómagam elégedett vagyok az Avg-vel, már bő fél éve használom, s nem cserélném le ingyenesre. A kérdésben el is írtam némileg. Az advanced systemcare-ben inkább csak valami malware eltávolítás van, bár a nyomkövető sütiket mindig legyilkolja :)De ezt inkább tisztogatásra használom.
Csak mivel egy vírusirtó sem tökéletes ezért gondoltam hogy kiegészíteném kicsit. A superantispyware-t láttam már vírusirtó mellett ismerős gépén. De az Iobit szimpatikusabbnak tűnik nekem meg kisebb is jóval.
Lehet a jó megoldás a valós idejű védelem és a géppel indulás kikapcsolása és néha egy-egy scan lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!