Szerintetek megbízhatok a Comodo-ban?
Figyelt kérdés
Már vagy 10 vírusírtóval pofáraestem ezért kérlek adjatok részletesebb leírást róla!
Rendszerem: Windows XP EternityV2 SP3
(Ja és ne írjátok, hogy ez egy buherált izé, mert tudom)
2013. jan. 6. 16:57
1/13 anonim válasza:
Amíg ez a buherált f°s van a gépeden tehetsz akármilyen antivirust mindigis lesznek vírusok a gépben.
2/13 anonim válasza:
Elsőnek igaza van.
Rendes rendszert rakj fel,és nem lesz ennyi gond se.
3/13 anonim válasza:
Comodo antivírusa annyira nem megbízható tesztek alapján se.Annak tűzfala kimagasló csak,jelenleg legalábbis..
4/13 anonim válasza:
először hamis windows-t nem érdemes használni vannak benne biztosnásgi lyukak a comodo jól véd,és mi bizonyítja a tesztekbe,hogy igazak, én csak azt látom oda írnak egy számokat és kész. Én youtube teszteket nézek és ott legalább látom mit csinálnak... http://www.youtube.com/watch?v=N8r2KEpRl7A
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget az a válaszadó aki a Youtube-ot ajánlotta az igen sokat segítétt.
(Ja és honnan tudok eredetinek látszó Windows-t letölteni?)
2013. jan. 9. 11:58
7/13 anonim válasza:
Nem csak eredetinek tűnő hanem teljesen eredeti windowst is letölthetsz, de hogy egy windows eredeti nem maga a rendszer határozza meg, hanem a kulcs(serial).Elég ha letöltesz egy tiszta nem buherált windowst és eredeti kulcssal aktiválod.
8/13 A kérdező kommentje:
OK köszi No7!!
2013. jan. 10. 13:07
9/13 anonim válasza:
Kérd meg egyik nCore felhasználó ismerősöd (ha neked nincs) hogy töltse le neked ezt.
ncore....cc/torrents.php?action=details&id=1200066
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!