Me Gusta vagyok kérdése:
Tudtok vírusírtót? Mert most a COMODO van rajta, de egyre jobban lassítja be a gépem, meg befagy magától, de a program meg fut
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 08:26
1/22 anonim válasza:
Eset Smart Security :)
Csak akkor lassul a gép hogy ha frissíti az adatbázist, de amúgy észre sem veszed :)
2/22 lindmayer válasza:
avast
de az lehet hogyha nem veszed észre a virusírtót, akkor nem is dolgozik
3/22 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló és mennyire védelmez mert ez még nem volt 2. Avast azt tudom lehet azt rakom de az eset még nem volt
2012. dec. 31. 08:41
4/22 anonim válasza:
Deee dolgozik az :)
Az enyém is dolgozik, blokkolja az olyan oldalakat amik veszélyesek és ellátja a többi feladatát is :)
Jó az Eset én nagyon szeretem,ráadásul a szervízben is ezt ajánlották :)
5/22 A kérdező kommentje:
Annyit hallottam hogy az eset 5 verzió jó de fizetős az eset ?
2012. dec. 31. 09:00
6/22 A kérdező kommentje:
Vagy van ingyenes ?
2012. dec. 31. 09:05
8/22 anonim válasza:
30 napos próbaverziója ingyenes...
viszont letudod tölteni :D
9/22 anonim válasza:
Kaspersky, van 30 napos próba, azalatt szerzel hozzá kódot.
10/22 A kérdező kommentje:
Ingyenesen van ugy mint az avast hogy 30 nap után lejár és újra fel kell rakni ?
2012. dec. 31. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!