Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Tudtok vírusírtót? Mert most...

Me Gusta vagyok kérdése:

Tudtok vírusírtót? Mert most a COMODO van rajta, de egyre jobban lassítja be a gépem, meg befagy magától, de a program meg fut

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 08:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet újra felrakni, de torrenten van hozzá törés, és tökéletesen teszi a dolgát /négy éve használom, nem jött át semmi, ismerőseim is évek óta használják/.
2012. dec. 31. 09:18
 12/22 A kérdező kommentje:
HONNAN TÖLTHETEM LE ÉS MILYEN TÖRÉS MERT NEKEM ESET MÉG NEM VOLT HA VKI SEGÍTENE MEGKÖSZÖNNÉM JA ÉS KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI VÁLASZOKAT :D
2012. dec. 31. 09:23
 13/22 belapus ***** válasza:
40%
Ha A Comodoval együtt fenn van a GeekBuddy, azt távolítsd el vagy a saját uninstall-jával vagy az op. rendszer hasonló programjával.Nekem az fogta vissza a gépet.
2012. dec. 31. 09:43
 14/22 A kérdező kommentje:
Eltávolítottam, de van olyan program, stb. amit más vírusírtó nem talált annak, de ez annak találja
2012. dec. 31. 09:52
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
Esetet nem szeretem, a kasperskyt a saját honlapjáról, törést meg keress hozzá, és ne kiabálj!
2012. dec. 31. 09:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Oké, csak idegesít mert most is lassú
2012. dec. 31. 10:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező,nekem comodo internet security 6-om van,xp,és közepes szintű gépen van nem lassitja a gépet,de ami nálam lassítót az a comodo geekbady az rajta van a gépeden,mert ha igen távolítsad fel felesleges az...
2012. dec. 31. 11:29
 18/22 anonim ***** válasza:
hirtelen lassult be a comodo vagy ilyen volt mindig nálad?
2012. dec. 31. 15:01
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Eset Smart Security5 van a gépemen, XP-vel. Soha semmit nem lassít. De persze elég drága volt, még hosszabbítva is. A Comodoval az lehet a baj, hogy tele lesz a géped a .temp fájlokkal. Nagytakarítás Ccleanerrel, utána töredezettség mentesítés, mindjárt gyorsabb lesz.
2012. dec. 31. 17:44
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
csilla0701 gratulálok, hogy tört vírusirtót használsz. Tört vírusirtónál a semmi is többet ér... azért nem ment át rajta semmi mert nem érzékelte a törés miatt. Szerintem aki nem tud legálisan kulcsot szerezni az használjon ingyenest. Esethez újságkód minden hónapban frissen itt: [link] használata ott van és ez 100% legális.
2013. jan. 1. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!