Mi történik a gépemmel? Törlődnek a játékaim!
Sziasztok!
Ma reggel bekapcsoltam a gépet, és mire hazajöttem, ki volt kapcsolva a gép és egy csomó játék minden ok nélkül törlődött. Ellenőriztem, semmi vírus, vagy semmi káros program nincs a gépen. Aztán most újraindítottam, és megint eltűnt egy játék.
Mi történik a gépemmel?!
MIT TEGYEK?
Nekem is ESS van a gépen, de mellette tartok egy kis Free progit. Naponta frissitem, nagyon jól kiegészitik egymást. [link]
Telepités és frissités után tud magyarul, aztán PC vizsgálata, Mélyviszgálat. Ha lapul valami (ami valószínű), akkor meg fogja találni.
példa, a megbízható beállításra:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
az EES, NEM Nod-32_v2.7, (ami a példában szerepelt, legjobban sikerült ESET víruskereső!) az EES egy össze zagyvált, gyengécske, kombináció!
Vírus keresésre, irtásra, ezek a kombinált programok, nem igazán megfelelőek! (kivétel talán, a Kaspersky, de a többi igen csak, gyengén muzsikál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!