Melyik a legjobb lemeztöredezettség-mentesítő program?
Ami rajta van a számítógépeden :)
Olyan alapból nincs hogy külön volna rengeteg töredezettségmentesítő program.Minden gépen van más nincs.Nyisd meg a sajátgépet utána jobb gombal katt a C vagy valamelyik meghajtóra utána rá a Tulajdonságokra.Megjelenik egy kis blak és abban a kis ablakban menj az eszközök-re és utána a töredezettségmentesítésre ott megtalálod.
Persze, hogy van: [link] Ebben a kategóriában többet is találsz. Az Auslogics Disk Defragot-ot használom én.
Az első hozzászóló meg ne szóljon olyanhoz, amihez nem ért.
Az első hozzászóló idióta. Miért jó válaszolni valamire amihez egyáltalán nem ért?
Kérdésre válaszolva: rengeteg létezik. Rendszergazda vagyok, és ebből kifolyólag szinte az összeset kipróbáltam már. Véleményem szerint a leghatásosabb, és leggyorsabb az O&O Defrag 10. Sajnos fizetős, de megéri az árát. (illetve az időt, ha illegálisan töltöd le MAGÁNHASZNÁLATRA. ;P)
Egyetlen hibája, hogy vista alatt nem mindig működik jól. XP-hez viszont tökéletes.
Perfectdisk professional 11 ;) és képekkel hadd illusztráljam: [link]
egyszerűen a legjobb program!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!