S. O. S. Hogyan kell törölni majd újratelepíteni egy másik vírusirtót?
Avast vírusirtóm van,de nem tudott átvizsgálni négy fájlot!
Próbáltam az egyik online vírusírtót és 67 retőzött fájlt talált amivel semmit nem lehetett kezdeni.
Amikor ki akartam kapcsolni a gépet akkor azt írta ki,hogy zárolva van.Be kellett írni a jelszót.
Valaki segítsen,hogy kell törölni az avastot és telepíteni az ingyenes pandát.Kérlek írjátok le részletesen.
És azt is hogy kell elindittani, és kezelni a fertőzött fájlokat!
Köszönöm!
Elkezdem eltávolítani az avastot.
Majd ha ezek megvannak akkor hogy kell elindittani?
És hogyan kell kezelni a fertőtözött fájlokat?
Még vannak rendes emberek!
Most regrisztrálok
No. of PCs * ide mit kell beállítani?
És ez akkor autómatikusan 30 nap letelte után már nem használható?
Utána akkor pedig visszakell telepíteni a másikat.
A regisztrációt már megcsináltam.
Már kb egy órája fut az avast (értelme kb már semmi) eddig három trójai programot talált.
És két Awade-t
Ezt a keresést még megvárom,és törlöm az avastot és feltelepítem a másikat.
Használni tudod,csak frissíteni nem az adatbázist,igy 30 nap után pár nappal után már nem leszel védett az uj virusokkal szemben.
Avastot feleslegesen futtatod,ha egy előző futtatáskor sem bírt kezdeni mit a találatokkal,de próba szerencse.
"kisagyú nagyképűző válaszadónak: aki az alapokat nem ismeri,az nekem nem beszéljen.Azért mert akkor kezdtem,az nem azt jelenti,hogy nem képzem magamat folyamatosan.Csak nem képzeled,hogy ez a munkám,és 15 évvel ezelőtti dolgokat alkalmazok? XDXD A tipikus magyar ember mindíg ilyen,ha valamit jobban tudnak nála,támad.
"
Nézd vissza a kommenteket és qrvára szégyelld el magad!
A hozzá nem értők kedvéért:
15 évvel ezelőtt még commodor 64-en tanultunk,ami a modern számítástechnikától olyan messze áll,mint Makó Jeruzsálemtől.Ezek nem alapok.
Csak egy tipp:
Összesen nem vagy 15 éves,nemhogy annyi rutinod lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!