S. O. S. Hogyan kell törölni majd újratelepíteni egy másik vírusirtót?
Avast vírusirtóm van,de nem tudott átvizsgálni négy fájlot!
Próbáltam az egyik online vírusírtót és 67 retőzött fájlt talált amivel semmit nem lehetett kezdeni.
Amikor ki akartam kapcsolni a gépet akkor azt írta ki,hogy zárolva van.Be kellett írni a jelszót.
Valaki segítsen,hogy kell törölni az avastot és telepíteni az ingyenes pandát.Kérlek írjátok le részletesen.
És azt is hogy kell elindittani, és kezelni a fertőzött fájlokat!
a legfontosabb dolog: a panda sosem ingyenes
jelszót kér folyton és nem lehet bejelentkezni?
Nem gondoltam volna hogy ennyire értesz hozzá.:)
Ha megkérhetlek elmondod részletesen,hogy mit és ,hogyan csináljak?
semmi esetre sem törölni!
Programok telepítése eltávolítása-ban, ELTÁVOLÍTANI.
ha ezzel nem megy, a Revo Uninstaller (ingyenes, magyar) programmal tökéletesen el tudod távolítani.
Javaslom, ezzel kezdj neki!
.. utána telepítheted az újat.
ja! az ingyenes online Panda, NEM NYÚJT ÁLLANDÓ védelmet, csak a gép átvizsgálására jó!!!
16:22-es a válaszodat várom.
(Persze, ha segítesz)
Csak a nagyképű válaszoló néminemű lelohasztására:
15 éve még egész másképp működött az informatika,mint ma,úgyhogy egy néhány éves tapasztalattal megáldott válaszoló is érthet annyira a dologhoz,mint ő.
Nos,ismét pontosítok: nem az online cuccáról van szó! Internet security itt regisztrálandó: [link]
De igen,ez ad állandó védelmet. Kapsz felhasználónevet,jelszót,és letöltési lehetőséget.De először csináld meg a regit,töltsd le,majd ezután szedd le az avastot.
Az avastot pedig egyszerű leszedni:start menü-vezérlőpult-programok hozzáadása/eltávolítása-megkeresed az avastot,és ott van,hogy eltávolít/módosít megnyomod,előjön az avast eltávolítója,ott kiválasztod az eltávolítás/törlést.Ha ez megvan,ujraindítod a gépet és feltelepíted a letöltött pandát,amibe beirod a felhasználónév/jelszó párost,frissíted,és pár egyszerű beállítás után ráereszted a gépedre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!