Nem tudok belépni a facebookomba. Személyi igazolvány másolatot kér. Miért?
Figyelt kérdés
Ma napközben még simán beléptem! Valaki feltörte volna?2013. okt. 29. 01:01
21/24 jollan válasza:
Nekem sem állították vissza, sőt nem is látszik a felhasználói profilom. Lehet, törölték már.
A felhasználói profilom nem valós semmi valós adatot nem adtam meg, ötezer fölötti ismerősöm volt. Néhány ember rá volt állva az oldalcímemre, mert egy fontos, jól csengő gazdasági név -/proforex-.
Hónapok óta adatokat kérnek tőlem, mivel ezeket nem adtam meg így gondolom lecsaptak rám.
Azóta egy hamis személyit többször feltöltöttem, de válasz nincs rá.
22/24 anonim válasza:
VElem is ez történt, bevoltam jelentkezve mobilról, egyszercsak kérte az ID-t, felölteni nem tudtam ,mert kidobott az oldalról.Aztán próbáltam pc-ről, ott jelszócserét enged, viszont nem töltötte be az oldalt. Az oldalam totál eltünt, 2009óta használtam a profilt, tele pótolhatatlan cuccokkal. Ötletem sincs mit csináljak, hogyan jöhet vissza?
23/24 brokenbone válasza:
engem ma ért utól ez, viszont én kamu nevet használtam a munkahelyem miatt. megcsináltam a személyis cuccot többször is, email eddig nem jött. nektek mennyi ideig tartott?
24/24 anonim válasza:
Hello.Nekem most küldtek ilyen ,,üzenetet".Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!