Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem tudok belépni a facebookom...

Nem tudok belépni a facebookomba. Személyi igazolvány másolatot kér. Miért?

Figyelt kérdés
Ma napközben még simán beléptem! Valaki feltörte volna?

2013. okt. 29. 01:01
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Igen pontatlanul írtam, valóban nem mindenkit, csak akiket kérdeztem mindenkit a környezetemben:)
2013. okt. 29. 02:26
 12/24 anonim válasza:
van remény :D az enyémet ebben a percben állították vissza :)
2013. okt. 29. 02:45
 13/24 A kérdező kommentje:
Na most már belép minden gond nélkül! Azért kíváncsi lennék, hogy mi történt a facebookal, hogy ennyi felhasználó fiókját "blokkoltàk"... Azért csak megijedtem... hisz jó pár eemberrel ott értekezünk.
2013. okt. 29. 05:32
 14/24 A kérdező kommentje:
*emberrel
2013. okt. 29. 05:32
 15/24 anonim válasza:
Nálam is ugyanez hiba volt aztán frissítettem az oldalt és jó lett.
2013. okt. 29. 05:40
 16/24 anonim ***** válasza:
28%
Ti komolyan feltöltöttétek a személyiteket a facebookra????????????????????????
2013. okt. 29. 07:05
 17/24 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is kidobott a facebook éjfél után és személyit kér.

Felháborítónak tartom ezt az egészet! Nem tudom mi alapján lettünk mi a szerencsések... :-/ Nincs sok ismerősöm, nem nagyon osztok meg dolgokat, pár emberrel tartom csak a kapcsolatot, viszont velük sokat levelezek. Ismerek pár fals facebook profilt azok gond nélkül üzemelnek. Ismerőseim közöl úgy látom csak én voltam a szerencsés...

Akik vissza tudtak lépni, azok feltöltötték a személyit???? Azért ezt nagyon nem akarom megtenni! Inkább csinálok egy új profilt! Ez azért durva!!!

2013. okt. 29. 08:50
 18/24 anonim ***** válasza:

Igaz, engem nem érintett a dolog, de közben reagált a fb az incidensre, elméletileg azóta már jónak kell lennie. Remélem mindenki be tud lépni.

[link]

"A Facebook magyar idő szerint kedd reggel közzétett bejelentéséből kiderült: hiba csúszott a rendszerbe, ezért blokkolták a fiókokat. Mostanra a tévedésből felfüggesztett felhasználók hozzáférésétt visszaállítátták. A vállalat elnézést kért az érintettektől."

2013. okt. 29. 08:57
 19/24 anonim válasza:

Tényleg visszaállították! :-DDD

Kiváncsi leszek mikor blokkolnak újra...

Köszi! (előző voltam)

2013. okt. 29. 09:03
 20/24 anonim válasza:
hát nekem még mindig nem állították vissza ........esetleg van még vki olyan aki ebbe a cipőben jár??
2013. okt. 29. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!