Nem tudok belépni a facebookomba. Személyi igazolvány másolatot kér. Miért?
Sziasztok!
Engem is kidobott a facebook éjfél után és személyit kér.
Felháborítónak tartom ezt az egészet! Nem tudom mi alapján lettünk mi a szerencsések... :-/ Nincs sok ismerősöm, nem nagyon osztok meg dolgokat, pár emberrel tartom csak a kapcsolatot, viszont velük sokat levelezek. Ismerek pár fals facebook profilt azok gond nélkül üzemelnek. Ismerőseim közöl úgy látom csak én voltam a szerencsés...
Akik vissza tudtak lépni, azok feltöltötték a személyit???? Azért ezt nagyon nem akarom megtenni! Inkább csinálok egy új profilt! Ez azért durva!!!
Igaz, engem nem érintett a dolog, de közben reagált a fb az incidensre, elméletileg azóta már jónak kell lennie. Remélem mindenki be tud lépni.
"A Facebook magyar idő szerint kedd reggel közzétett bejelentéséből kiderült: hiba csúszott a rendszerbe, ezért blokkolták a fiókokat. Mostanra a tévedésből felfüggesztett felhasználók hozzáférésétt visszaállítátták. A vállalat elnézést kért az érintettektől."
Tényleg visszaállították! :-DDD
Kiváncsi leszek mikor blokkolnak újra...
Köszi! (előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!