Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Eltűnt a vírusirtó a gépemről?

Eltűnt a vírusirtó a gépemről?

Figyelt kérdés

Szóval!

Volt Windows Defender a gépemen, ( windows 7-em van)

Ma reggel bekapcsoltam a laptop-om és nem kapcsolt, be a program.

Megkerestem a prog. files-ban, rákattintottam, hogy futtatás, jó öt percig töltött és utána kiírta, hogy a program szolgáltatása leállt. Próbáltam megint, nem ment.

Szedtem le avastot,( mert defender-t nem sikerült, nem vagyok a technika ördöge) feltettem a programot, és közölte, hogy van másik vírusirtó a gépen.

Mit tegyek?

Jobban szeretném a defendert, visszalehet állítani?

2013. szept. 21. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
Remélem bedöglik a géped. :)
2013. szept. 21. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Defenderrel kitörölheted a...

Az nem fog téged megvédeni soha,függ a netes szokásaidtól és mivel írtad nem vagy a technika ördöge így ebből leszűrőm,hogy neked rendes védelem kellene mert beszedsz valamit.

Újra kell telepíteni a rendszered és a defendert teljesen kikapcsolni és rendes igaz vírusirtót felrakni.Attól függ mi erős a géped,olyan védelem kell rá!

2013. szept. 21. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tört a Windows7-ed, akkor a Microsoft nyúlt bele, ha be volt kapcsolva az automatikus frissités. Rakd újra és tedd fel védelemnek a Comodo Internet Security Free-t.
2013. szept. 22. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2013. szept. 22. 00:50
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes válaszokat!

Azóta megoldottam.

Annyira vagyok jártas azért a technikában, hogy tudjam milyen oldalak menjek, ne menjek fel, csak nem igazán ismerem ki magam, ha a windows úgy dönt ki akar fogni rajtam!

Köszönöm a segítséget, hála nektek, megoldódott a gondom!

2013. szept. 22. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!