Eltűnt a vírusirtó a gépemről?
Szóval!
Volt Windows Defender a gépemen, ( windows 7-em van)
Ma reggel bekapcsoltam a laptop-om és nem kapcsolt, be a program.
Megkerestem a prog. files-ban, rákattintottam, hogy futtatás, jó öt percig töltött és utána kiírta, hogy a program szolgáltatása leállt. Próbáltam megint, nem ment.
Szedtem le avastot,( mert defender-t nem sikerült, nem vagyok a technika ördöge) feltettem a programot, és közölte, hogy van másik vírusirtó a gépen.
Mit tegyek?
Jobban szeretném a defendert, visszalehet állítani?
Defenderrel kitörölheted a...
Az nem fog téged megvédeni soha,függ a netes szokásaidtól és mivel írtad nem vagy a technika ördöge így ebből leszűrőm,hogy neked rendes védelem kellene mert beszedsz valamit.
Újra kell telepíteni a rendszered és a defendert teljesen kikapcsolni és rendes igaz vírusirtót felrakni.Attól függ mi erős a géped,olyan védelem kell rá!
köszönöm az értelmes válaszokat!
Azóta megoldottam.
Annyira vagyok jártas azért a technikában, hogy tudjam milyen oldalak menjek, ne menjek fel, csak nem igazán ismerem ki magam, ha a windows úgy dönt ki akar fogni rajtam!
Köszönöm a segítséget, hála nektek, megoldódott a gondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!