Lassú a gépem és nagyon zavar, gyorsabb lesz ha a vírusirtót és a tűzfalat kikapcsolom? Nem nézegetek veszélyes oldalakat a neten
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 18:00
1/11 soccerway válasza:
attól függ mitől lassú, de próbáld ki és kiderül.
3/11 anonim válasza:
meg@.co.nz
itt a kukacot "@" írd át "a" betűre!
4/11 A kérdező kommentje:
Ez vírusos oldal biztos, nem nyitom meg
2013. szept. 14. 09:44
5/11 anonim válasza:
Szerintem te se nyisd meg.
Kerdesedre valaszolva -> geped parameterei? milyen vedelmet hasznalsz?
Virusirto nelkul minden gep gyorsabb termeszetesen.Win tuzfala nem sokat szamit.
6/11 anonim válasza:
Nem virusos hanem letudod tölteni a windows 7 telepítőt és újra tudod rakni vele a gépet
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de eredetiben van meg. Bár már megbántam, hogy pénzt adtam érte.
2013. szept. 15. 21:29
8/11 soccerway válasza:
akkor ott a linux, ott nincs vírus nem lassul be
9/11 anonim válasza:
Némileg gyorsabb lesz, de érdemesebb lenne jobban utánanézni, hogy mitől lassú. Lehet, hogy felgyorsítható a biztonság feláldozása nélkül is.
10/11 anonim válasza:
Egy idő után be szoktak lassulni, a vírusirtó is okozza de egyszerűen ilyen a Windows.
Egy SSD elég sokat tud segíteni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!