Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Létezik ilyen szövegszerkesztő?

Létezik ilyen szövegszerkesztő?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan szövegszerkesztő, vagy sokkal inkább valmilyen program szövegfájlokhoz, ami a következőt tudja:

A megírt szöveget, le lehet vele védeni úgy, hogy ne lehessen módosítani rajta, mitöbb ne lehessen kijelölni /másolni a benne lévő sorokat. Csak olvasni lehessen.

Olyasmire gondolok, mintha be le szkennelve egy kinyomtatott szöveg és ezért egyszerűen nem lehetne kijelölni a tartalmát, mert úgy funkcionál, mint egyfajta "kép". És természetesen ezt a képet attól még meg lehet nyitni egyéb programokkal, egyéb operációs rendszerek alatt, hiszen ez a lényeg, hogy mindenki el tudja olvasni, de csak elolvasni, mást nem.

Remélem, jól írtam le, amire gondolok.

2013. szept. 1. 17:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem volt... de megoldottam. XD Úgyhogy ez vált be, mert le lehet úgy védeni, hogy csak megnyitni lehessen a szöveget. Ez a fájlformátum, amit mondasz, nem tudom, milyen. Miben más, mint a többi?
2013. szept. 2. 01:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Többoldalas képi fájl.

[link]

2013. szept. 2. 08:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, a Wikipediát néztem, csak nem tudtam elképzelni, hogy néz ki, de azt hiszem pdf-ben hagyon és letiltom, ugyanis most már sikerül a dolog. =)

Köszi mindenkinek! Mindenkit felpontoztam. =)

2013. szept. 2. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!