A Nemzeti Nyomozóiroda Vírust hogy lehet végleg eltüntetni Windows 7-ből?
Figyelt kérdés
Ha csökkentett módban elindítom a gépet és lefuttatom a Security Essentials-t akkor látszólag ki tudom iktatni, de pár nap múlva megint előjön. Neten utánaolvastam és van néhány angol nyelvű oldal ahol ajánlanak ilyen-olyan ingyenes programokat de nem tudom mennyire megbízhatóak. Ha valaki tudna írni egy jó módszert azt megköszönném. Nem szeretném újra telepíteni a rendszert!#Windows #képernyő #rendőrség #pénz #csalás #blokkolás #Áder János #Nemzeti Nyomozóiroda Vírus #NNI vírus
2013. aug. 27. 05:43
1/10 A kérdező kommentje:
További észrevétel: a vírus mindig akkor jön elő ha nem kapcsolom ki a gépet, hanem hosszabb időre alvó állapotban hagyom.
2013. aug. 27. 05:51
3/10 anonim válasza:
Én is ma beszoptam egyet, utánanéztem és állítólag az egyetlen biztos módszer, ha újra és újra előjön tényleg az reinstall. Szerintem nincs nagyon más választásod.
Nekem is valószínűleg előfog jönni, addig mentem a menthetőt.
4/10 anonim válasza:
Újratelepítés...és kikapcsolni...
5/10 A kérdező kommentje:
A HitmanPro nevű programmal van valakinek tapasztalata? Tudhat valamit a Windows saját vírusírtóján kívül?
2013. aug. 28. 13:06
6/10 Sombokor válasza:
7/10 Sombokor válasza:
A hitmann Pro olyan mint az eset.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Azért hihetetlen hogy vannak emberek akik megadják a bankkártyaszámukat egy vírusnak....
2013. aug. 30. 11:32
9/10 anonim válasza:
Ezért kell egy legálisan megvásárolt JÓ víruskergetőt tartani a gépen.
BitDefender, Symantec Internet Security, Kasperscy Internet Security, NOD, stb.
Nekem felugrott, bezártam, víruskereső rámozdult, és nincs vírus.
10/10 anonim válasza:
Hatos!
Az avast és az avira elégséges megoldás, de messze nem a jó megoldás.
Az eset kulcsok reklámozása meg nem teljesen legális dolog.
Főleg hogy magyar a cég. Legalább szolidaritásból nem kéne.
Egyébként meg, ha nincs pénz szoftverre, ne költs hardverre sem. A kettő összetartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!