Körülbelül hány befoltozatlan biztonsági rés fog maradni a Windows XP-ben 2014 áprilisa után?
Emiatt meg nem kell aggódnod, mert már lassan teljesen használhatatlan lesz az xp - mondom ezt úgy, hogy én is azt használom.
A 4.5ös .net + directX 10-11 + explorer 9-11 sem megy fel rá (nem fognak futni rajta, amik igénylik), 4gigánál több memóriát nem kezel, miközben eléggé elterjedt már, az ssdket nem kezeli rendesen, driverek nem lesznek hozzá, és sorolhatnám még...
Nem a biztonsági rés a legnagyobb gondja.
Használj jó internet security progit (pl. eset smart security), és az elég. Az sp3on kívül nem raktam fel több frissítést, de még sincs semmi gond belőle, mert nem "hekkelik" egész nap a gépemet. Szal NoPara!
Nem kell aggódni.Frissítés nélkül is vígan gond nélkül ellesznek sokan,én is.Soha se frissítettem rendszert...vagyis de 1-2x,de abból windows újrarakás lett,ezt nem részletezném!
Legyen fent egy jó védelmi program ha szükséged van rá és,akkor nem lesz problémád fogjuk rá,de a frissítések miatt kár aggódnod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!