Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Körülbelül hány befoltozatlan...

Körülbelül hány befoltozatlan biztonsági rés fog maradni a Windows XP-ben 2014 áprilisa után?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 22:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
2-3 százezer
2013. aug. 23. 22:21
 2/24 A kérdező kommentje:
Na ne...
2013. aug. 23. 22:33
 3/24 anonim ***** válasza:
97%

Emiatt meg nem kell aggódnod, mert már lassan teljesen használhatatlan lesz az xp - mondom ezt úgy, hogy én is azt használom.

A 4.5ös .net + directX 10-11 + explorer 9-11 sem megy fel rá (nem fognak futni rajta, amik igénylik), 4gigánál több memóriát nem kezel, miközben eléggé elterjedt már, az ssdket nem kezeli rendesen, driverek nem lesznek hozzá, és sorolhatnám még...

Nem a biztonsági rés a legnagyobb gondja.

Használj jó internet security progit (pl. eset smart security), és az elég. Az sp3on kívül nem raktam fel több frissítést, de még sincs semmi gond belőle, mert nem "hekkelik" egész nap a gépemet. Szal NoPara!

2013. aug. 23. 22:51
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ezt senki nem tudja megmondani, mivel egy halom rést még valószínűleg meg sem találtak és nem is fognak már.
2013. aug. 23. 22:57
 5/24 A kérdező kommentje:
Nekem "régi" (2006-os) konfigom van + külső HDD-m, ezeket prímán kezeli az XP Pro SP3. Az IE 9-10-11 meg nem érdekel, a legfrissebb Ffoxot és Operát használom.
2013. aug. 23. 23:00
 6/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell aggódni.Frissítés nélkül is vígan gond nélkül ellesznek sokan,én is.Soha se frissítettem rendszert...vagyis de 1-2x,de abból windows újrarakás lett,ezt nem részletezném!

Legyen fent egy jó védelmi program ha szükséged van rá és,akkor nem lesz problémád fogjuk rá,de a frissítések miatt kár aggódnod..

2013. aug. 23. 23:09
 7/24 anonim ***** válasza:
Amúgy már 7est használókat is riogatni kezdték bizonyos hírekbe/cikkekbe,hogy pár évig van már csak hozzá frissítés..na azt is utána használni fogják ugyan úgy.
2013. aug. 23. 23:11
 8/24 A kérdező kommentje:
A Win7-hez 2020-ig lesznek update-ek.
2013. aug. 23. 23:16
 9/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem véletlenül mondott le a Microsogt vezér, nagy a botrány, mert a cégeket ugyan lehet kötelezni az átállásra, de az a sok százmillió szegényebb felhasználó, aki nem tud 1 GB-s gépe helyett legalább 2 GB-set venni, amelyik alkalmas a Win7-re, mi a jó Heródest fog kezdeni? Átmennek Linuxra vagy tabletet vesznek nethez és végleg letojják a Microsoftot? Mert ez lesz a vége! Óriási üzleti veszteség. Mi a megoldás? Csicsákat ki a Win7-ből, lecsupaszítva működjön 1 GB memóriával is normálisan.
2013. aug. 24. 14:31
 10/24 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is Windows XP Professional SP3 van a gépemen,tökéletesen működik, igaz, stabil, erős védelem van rajta. A gépem alkalmatlan a bővítésre, de nem fogok a Microfoss miatt öt éves, kifogástalanul működő asztali gépet kidobni!
2013. aug. 24. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!