Melyik a legjobb fizetős biztonsági szoftvercsomag?
Gondolom nem gyenge gepet vettel,mert ez esetben ha megveszed akkor a Kaspersky internet secu-t ajanlanam.Egyik legjobb vedelem a piacon.
Vagy ha az nem tetszik akkor f-secure,Bitdefender IS...
Erdemes vasarlas elott kiprobalni, probaverziok ezert vannak,mert ha nem szereti a geped majd,akkor penz kidobas.
Ezek a gépem adatai:
Intel Core i5-3210M
4GB Ram
NVIDIA GeForce GT 630M
500 GB HDD
Windows 8 op.rendszer
Akkor erre a laptopra melyik vírusirtó lenne a legjobb?
Szerintem az Eset Smart Security6. Nálam nagyon jó.
Előbb töltsd le a 30 napos próbaváltozatot (beállításokban segítenek, Kapcsolat menűpont), ha az jól működik, akkor vedd meg a kódot egy évre.
En Bitdefendert hasznalok (fuggetlen teszteken mindig a top 3 ba vegez) egyetlen hatranya hogy nincs magyar nyelven. Ha facebookon like-olod (vagy valami ilyesmit kell [egy nem facebookos]) 90 napos probat kapsz igy ki birod probalni.
Ha megveszed tudom ajanlani a Lifetime Internet Security csomagot (1 gep 5 evre lesz vedve 80 euroert~24e ft)
Elonye 24/7 online chat termektamogatas (angolul), egyik legjobb biztonsagi szoftver,...
Hatranya hogy eros gep kell hozza (+ha nem tudsz angolul akkor meg az lehet problema).
Ha magyar kell akkor az ESET SS-t ajanlanam.
ESET nem tartozik legerősebbekhez..
Van eszed kasperskyt próbálod ki,illetve bitdefendert...
Itt jobban fognak neked segíteni.. [link]
A Bitdefender Internet Security-t raktam fel a gépre. 1 évre vettem meg. Azért döntöttem emelet mert tényleg nagyon jól végez a teszteken és egy informatikus ismerősöm aki rendszergazdaként dolgozik egy iskolában, szintén ezt ajánlotta.
Amúgy kell valamit rajta állítani vagy alapbeállításokon is elegendő védelmet nyújt?
Az összes tűzfalasat be kell konfigurálni, nézd meg a beállításokat. A Vezérlópultban ennek a tűzfala jelenjen meg. A Windows-ét ki kell kapcsolni, mert összeakadnak.
Az Eset-nél is Tanuló módban kell kezdeni, meg kell jegyeznie, mit engedhet ki a netre. Böngészők, levelező stb. engedélyezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!