Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem fogadja el az apple...

Miért nem fogadja el az apple id jelszavam mostanában az app store?

Figyelt kérdés
már régóta használom az app store-t, mindig elfogadta a jelszavam. múlt héten nem tudtam belépni sokadjára sem a jelszavammal, küldött egy e-mailt, hogy resetelte a jelszavam, újat kellett megadnom. Ismét a régit adtam meg, működött is egy darabig, de megint nem tudok belépni, azt írja hibás a jelszó. Viszont most e-mailt se kaptam a jelszómódosításról.
2013. aug. 21. 23:00
 1/2 anonim válasza:
Hasonlóan jártam ma én is. Megváltoztattam az ID-mat, és így nem enged be az App Store-ba. Ezután visszaváltoztattam az eredetire, de így sem fogadja el. Változtattam már 100x jelszót is, mindig azt csináltam, amit az e-mailben írtak, de egyszerűen nem sikerül belépni. Te jutottál valamire azóta?
2014. jan. 7. 18:58
 2/2 A kérdező kommentje:
1-2 hétig csinálta ezt nekem, de most már jó. Nem értem, hogy mi lehetett a baj :/
2014. jan. 8. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!