Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom visszatekinteni...

Hogyan tudom visszatekinteni a saját számítógépemen azokat a jelszavakat, amiket begépetem?

Figyelt kérdés
Pl fellépte facebookra,torrentre,stb.Ezt a windows nem tárolja valahogyan?

2013. aug. 7. 16:03
 1/6 A kérdező kommentje:

*begépeltem

*felléptem

2013. aug. 7. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
ha elmentetted ezeket, akkor a böngésződ beállításainál keress olyat, hogy mentett jelszavak. Ki fogja adni kipontozva, de ha rányomsz, akkor megjeleníti neked. De mégegyszer mondom, ez csak akkor működik, ha elmentetted azokat.
2013. aug. 7. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:

2/2 hülyeséget beszél, mégis hogy adná ki??

Milyen OS-t hazsnélsz?

Am ha van keylogger a gépeden akkor tudod visszanézni.

2013. aug. 7. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
te beszélsz hülyeséget. nézd már meg pl Chrome-ban ember. ments el egy jelszót valahol, és beállításokban menj a mentett jelszavakra és kiadja te szakember... firefoxban is ugyanígy.. és amúgy is írtam, hogy csak akkor találja meg ott, ha elmentette...
2013. aug. 7. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a belépéskor elmentette az ember, akkor vissza lehet nézni a böngészőben, ez igaz.

De ha ezt nem tette meg és nem volt keylogger a gépen, akkor nem lehet visszanézni őket.

2013. aug. 8. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
istealer 6.3
2013. aug. 10. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!