Hogy lehet a saját rar fileomat feltörni?
Figyelt kérdés
Van pár rar filem amit nemtudok megnyitni.. pedig kéne :S nem lehet valahogy feltörni?2013. márc. 23. 12:41
1/7 anonim válasza:
a-a én legábbis már próbálkoztam feltöréssel de nem tudtam.
2/7 anonim válasza:
A RAR titkosítása elég jó, jelenleg csak a brute force marad. Vannak rá programok, viszont sokáig tart feltörni (primitív jelszó esetén pár óra max, de extrém esetben hetekig, hónapokig is eltarthat, vagy még tovább)
3/7 anonim válasza:
Ugyan úgy kell mni másét ;)
Vannak hozzá kódtörő programok, de egy normálisabb jelszó visszafejtése nagyon sokáig tart, így igazán nekifogni sem nagyon érdemes.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :/
2013. márc. 23. 13:43
5/7 anonim válasza:
Próbálkozni lehet, egy szótár alapú támadás TALÁN ha szerencséd van még sikerülhet is.
De ha a jelszó nem szótári szó vagy nincs hozzá elég "közel", hogy hibrid módban lehessen támadni, akkor eléggé esélytelen a dolog.
6/7 anonim válasza:
Illetve pontosítok, brute force-al MINDEN jelszó feltörhető, csak idő kérdése.
Többnyire nagyon-nagyon sok idő.
7/7 anonim válasza:
Így van és a nagyon sok időt úgy értsd, hogy 10 karakter esetén már több ezer év!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!