Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avastról vélemény, tapasztalat?

Avastról vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés
azt hallottam, hogy lassítja a gépet, és fölösleges vírusokat talál mindig, szóval nagyon szar..
2013. júl. 24. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
nagyon gagyi vírusirtó!
2013. júl. 24. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Pár hetente egyszer feltelepítem, frissítem, és ráeresztem az egész gépre.

Idáig még nem volt vele problémám. Mondjuk egy kissé furán működik. Mindenen fennakad, egy rakás fájlba beleköt, amit más vírusirtók le sem sz*rnak (többnyire ártalmatlan fájlokba).

Meg lehet szokni, nekem valahogy tetszik.

Huzamosabb ideig még nem használtam (feltelepítem, lefuttatom, aztán törlöm), de tapasztalataim szerint jóval kevésbé fogja meg a gépet, mint mondjuk az AVG.

2013. júl. 24. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem a legmegbízhatóbb,már csalódtam benne.Jó,de nem a legjobb,ha van olyan egyáltalán.

Ha nincs hozzá géped,akkor igen lassítja,de inkább akkor fogja meg nagyon mikor pont frissít.Néha előjönnek benne hibák mint hogy lefagyassza a rendszert akár,tálcát,ilyesmik..Nálam ezek gyakori esetek voltak.

Böngészési sebességet nálam az avast fogta legjobban vissza.

2013. júl. 24. 13:49
 4/6 rumola ***** válasza:

elösször is tisztázzuk,olyan hogy legjobb a virusirtok között nincs. Az avastot lehet szidni, de kevés jobbat találtak ki nála. igaz, kicsit fogja a gépet, frissitéskor nem is kicsit, de az max pár perc Ha erös vagy legalább közepes géoed van akkor már nyugodtan felrakhatod

Ér annyit mint sok fizetős.

Gyenge gépre Panda cloud. nem fog, és a vak tyuk is talál szemet. nem mondhatod hogy semmi nincs fent

amugy szerintem a rangsor

1 Avast

2 Avira

3 Avg

4 Comodo internet security

5 Panda cloud

Ezen a sorrenden biztos sokan kiakadnak, de kinek a papné.kinek a pap

2013. júl. 24. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, hatalmas a téves riasztási aránya. Újabb tesztek ide-oda, akkor is. Sokáig szerettem, használtam, de mikor magasabb szintet léptem a programozás világában, nagyon kiakadtam rajta. Mindenre azt hiszi, hogy vírus. Szerintem a még ismeretlen kártevőket figyelő modulja gyenge. Nehéz ítélkezni. Ingyenesek közül Avirát vagy az AVG2013-mat szoktam ajánlani még a fizetősek közül az ESET Smart Security-t kicsit belenyúlva a beállításaiba. 7-es verziója hoz majd egy kis kellemes meglepetést 2014 elején.
2013. júl. 24. 22:09
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Én totál laikus vagyok a programokhoz, tudnátok segíteni? Vírust kapott a gépem és a programozó az Avast-ot rakta rá. Viszont azóta egy csomó honlapot nem tudok megnyitni pl. netbank. Ez ettől van? Lehet ezen állítani, hogy engedélyezzen bizonyos lapokat?!

2013. aug. 17. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!