Melyik a legjobb trójai ill vírusírtó program?
Figyelt kérdés
Sikerült egy vírust összeszedni ami gépbekapcsolás után szinte mindent leblokkol, se net se programok nem futnak...s a gépet sem engedi kikapcsolni csak a főkapcsolóval tudom. Csináltam egy másik felhasználói fiókot s csak így tudom használni. Mit javasoltok mivel vagy hogyan tudnám leírtani (lehetőleg újratelepítés nélkül) Amit próbáltam eddig de nem találta meg egyik sem : NOD32, AVAST, spyware terminator 2012, Ad-aware antivirus.2013. jún. 19. 16:44
1/6 anonim válasza:
A Kaspersky-t szokták még dícsérni, bár nekem nem az van, nem ismerem.
Amúgy biztos, hogy vírus?
2/6 A kérdező kommentje:
a Spyhunter 4 talált egy rakás trójait de azzal nemtudom leírtani mert nincs hozzá jelszóm. sztem az...mi más csinálhat még ilyet? Új felhasználói fiókkal minden megy, a régivel meg ha belépek semmi.
2013. jún. 19. 17:06
3/6 anonim válasza:
Egy az egyben újra kell telepíteni a gépedet, hacsak nem szeretnéd hogy minden jelszavadat ellopják. Egy vírusirtó sem tud minden kártevőt kiirtani, és sosem lesz képes egy vírusirtó sem rá. Sok sikert az újratelepítéssel
4/6 anonim válasza:
És akkor hetente telepítse újra? Mert a támadások folyamatosan dőlnek a gépbe.
5/6 anonim válasza:
Utolsó erre inkább nem ír az ember semmit.Annyit írok én is csak,hogy nem kell ennyire paranoiásnak lenni...
6/6 anonim válasza:
Jó, igen, ez igaz. :))
Arra akartam utalni, hogy valahol érthető, ha a kérdező egy olyan megoldást keres, ami nem ennyire drasztikus. :)
Tény, hogy ez a legbiztosabb megoldás, de joggal feltételezi, hogy van más is. Pl. fiók törlés és registry kipucolás. Utána az említett Spyhunterrel egy újabb keresés, hogy megoldódott-e.
Ja, egyébként a Spyhunter nem adott infót arról, hogy konkrétan hol találta a trójaikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!