Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Töltöttem le egy témát Windows...

Töltöttem le egy témát Windows 7-re. Az lehetséges, hogy a téma kárt csinál a számítógépen?

Figyelt kérdés

2013. máj. 30. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges.
2013. máj. 30. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
PL. milyen károkat tud okozni?
2013. máj. 30. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a hivatalos Microsoft oldalról töltötted, akkor semmi gond nem lesz. Ha valami buherált téma (pl. Macintosh kinézet), akkor esetleg lehetnek problémák. Az a lényeg, hogy mindig csak biztos forrásokból töltsed le, olvasd a felhasználói véleményeket. Ha minden oké, használd nyugodtan.
2013. máj. 30. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

"PL. milyen károkat tud okozni?"

Ha hivatalos téma, akkor semmit, de tudtommal a MS a hivatalos témákat régen megszüntette. Lehet, hogy tévedek, persze...

A nem hivatalos témák engedélyezéséhez rendszerfájlokat kell módosítani. Itt az első bibi, talán rögtön látszik, hogy ez potenciális károkozás.

Másik lehetőség, szintén nem hivatalos témáknál, hogy esetleg vírusokat, toolbárokat és hasonló szemeteket csomagolnak mellé. Az ő károkozási képességük is jól ismert.

2013. máj. 30. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek, de én a Win7 és 8 témákra gondoltam:

[link]

Itt mindegyik megbízható.

2013. máj. 30. 18:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket.
2013. máj. 31. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!